Ένα  σύγχρονο urban nature, eco-friendly ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγα μόλις λεπτά από την Πλατεία Αριστοτέλους και την πολυσύχναστη αγορά της οδού Τσιμισκή.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, εμπνευσμένος από στοιχεία της φύσης, η ιδανική του τοποθεσία, οι άριστες παροχές και υπηρεσίες του και το ιδιαίτερα φιλικό και προσεγμένο service το καθιστούν  κορυφαία επιλογή του επισκέπτη, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους.

Η διαμονή μετατρέπεται σε μια αξέχαστη εμπειρία στις πολυτελείς σουίτες και τα μοναδικά σχεδιασμένα, πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια με την άριστη διαρρύθμιση τους, τη μοντέρνα διακόσμηση με στοιχεία της φύσης και τα άνετα μπάνια σε συνδυασμό με τις οικονομικές τιμές.

Επιπλέον διαθέτει ένα εξαιρετικό πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, αίθουσα συνεδρίων, αλλά και ειδικό τμήμα υπεύθυνο για την οργάνωση δεξιώσεων και εκδηλώσεων.

Το City Hotel διαθέτει μία από τις καλύτερες αίθουσες συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη, από άποψη χωρητικότητας, υποδομής και διαρρύθμισης, τελευταίας τεχνολογίας.

Ακόμα παρέχονται υπηρεσίες όπως: υπολογιστής εργασίας, εκτυπωτής, δυνατότητα αποστολής και λήψης φαξ, φωτοτυπιών, ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο και φυσικά εξειδικευμένο προσωπικό που θα οργανώσει τα πάντα για εσάς.

Το City Hotel είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για την πραγματοποίηση κάθε είδους εκδηλώσεων. Εκτός από επαγγελματικά συνέδρια, διοργανώνονται επίσης δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων και εταιριών, αφού οι χώροι των εκδηλώσεων είναι ιδιαίτερα ευρύχωροι, με πολύ καλή διαρρύθμιση και προσεγμένη διακόσμηση.