Το Kiosky’s έκανε την εμφάνισή του στα ανατολικά της πόλης, στην Γρηγορίου Ε’, κερδίζοντας από την αρχή τις εντυπώσεις. Κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη. Μπαίνοντας στο χώρο, το minimal design και οι ξύλινες λεπτομέρειες κερδίζουν την προσοχή, δημιουργώντας έναν όμορφο και άνετο χώρο.

Αμέσως καταλαβαίνεις πως αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο market, αλλά ένα market της νέας εποχής, που ήρθε για να σου λύσει τα χέρια. Είναι αυτό που λέμε ένα convenience store με όλη της σημασία του όρου (ένα μαγαζί για την άνεσή σου).

Ο Κύρος αποφάσισε να ανοίξει το Kiosky’s στη συγκεκριμένη περιοχή, έχοντας μελετήσει τις ανάγκες της γειτονιάς. Άλλωστε, ο ίδιος διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στην Αγγλία ως μάνατζερ στην εστίαση, αλλά και ως ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στο Brighton.

Εξαιρετικός καφές και γευστικά σνακς για κάθε ώρα της ημέρας

Στο Kiosky’s θα βρεις τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ 100% Arabica Jacobs, που θα σε γεμίσει ενέργεια κάθε ώρα της ημέρας.

Είτε πρόκειται για το πρωινό ξεκίνημα, είτε για ένα boost ενδιάμεσα στη μέρα σου, το άρωμα και η γεμάτη γεύση του είναι αυτό που χρειάζεσαι. Άψογα εκτελεσμένος κάθε φορά και με οικολογική συνείδηση, αφού μπορείς να αγοράσεις τα επαναχρησιμοποιούμενα μπαμπού ποτήρια, ώστε κάθε γουλιά σου να βοηθάει το περιβάλλον!
Έχει και πολύ όμορφο εξωτερικό χώρο, όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το φαγητό σου. Ό,τι πρέπει για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή χαλαρό καφεδάκι με την παρέα!

Εδώ θα βρεις βέβαια κάθε είδους ροφήματα, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε σνακ και μικρογεύματα, για να σε συνοδεύσουν στη βόλτα, στη δουλειά, στην εκδρομή.

Ένα μάρκετ που τα έχει όλα!

Αποφάσισες να μαζευτείτε με την παρέα στο σπίτι και χρειάζεσαι μπύρες ή ποτά; Σχεδιάζεις ρομαντικό δείπνο με το έτερο ήμισυ και χρειάζεσαι κρασί; Μήπως αποφάσισες να χαλαρώσεις στον καναπέ με ταινία και σου λείπουν τα σνακ και αναψυκτικά; Ό,τι και να χρειάζεσαι, πραγματικά θα το βρεις στο Kiosky’s!

Μπορεί να καλύψει κυριολεκτικά κάθε σου ανάγκη. Από ποτά, αναψυκτικά, σνακς, μικρογεύματα, παγωτά και είδη περιπτέρου, μέχρι απορρυπαντικά και είδη οικιακής χρήσης, βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντιλα, κλπ) και είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, κλπ).

Έχε το νου σου για τις εβδομαδιαίες προσφορές που βρίσκεις στο Kiosky’s και είναι άκρως ανταγωνιστικές!

Μία επίσκεψη αρκεί για να γίνει το Kiosky’s το αγαπημένο μαγαζί της γειτονιάς σου, αφού θα σου λύσει τα χέρια και θα σε «σώσει» σε κάθε περίσταση και ανάγκη!