Το Lazart Hotel Trademark Collection By Wyndham προσφέρει πολυτελή διαμονή σε ένα προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης. Με 8 διαφορετικούς τύπους δωματίων για να επιλέξετε, ανάλογα με τις εξατομικευμένες σας ανάγκες και επιθυμίες, σας εξασφαλίζει απαράμιλλη άνεση και αποτελεί το ιδανικό μέρος διαμονής για οικογένειες και ζευγάρια, επιχειρηματίες αλλά και όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την πόλη.

Στο χώρο του Lazart Hotel Trademark Collection By Wyndham, πέρα από τη διαμονή σας έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα ή δείπνο και να δροσιστείτε με πολύχρωμα κοκτέιλ, ποτά και ροφήματα σε ένα εμπνευσμένο περιβάλλον. Από το art nouveau, το baroque lounge bar έως το impressions pool lounge. Απλώς επιλέξτε το μέρος για κάθε περίσταση και παραδοθείτε σε ένα ακόμη μαγευτικό ταξίδι των αισθήσεων!

Όσο για τις εταιρικές εκδηλώσεις, το ξενοδοχείο προσφέρει εντυπωσιακές, σύγχρονες εγκαταστάσεις με 5 λειτουργικές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο οποιαδήποτε εταιρική ανάγκη του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.

Η εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου προσφέρει μια αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ το Aegeo Spa είναι ο απόλυτος προορισμός για χαλάρωση και ευεξία, μια μυστικιστική περιπέτεια που χαλαρώνει και αναζωογονεί το σώμα και την ψυχή σας.

Η τέχνη και η άνεση συνδυάζονται τέλεια, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες σε έναν κόσμο απόλυτης χαλάρωσης.