20 Χρόνια Προσφέρει το Καλύτερο 20

9 Ιουνίου 1999. Όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα της Lidl Ελλάς δεσμεύτηκε να σας προσφέρει κάθε μέρα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σήμερα, με 223 καταστήματα και 4 κέντρα διανομής, συνεχίζει με τις ίδιες αξίες που την καθιέρωσαν στο μυαλό και την καρδιά σας. Όλα αυτά τα χρόνια μεγάλωσε, άλλαξε και μαζί εξελίχθηκε. Ανέπτυξε σταθερές σχέσεις συνεργασίας με Έλληνες παραγωγούς, ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και την εγχώρια οικονομία. 20 χρόνια μετά, η Lidl έχει καταφέρει να γίνει κομμάτι της ζωής όλων. Γιατί 20 χρόνια τώρα είναι δίπλα σας κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Κι αυτό αξίζει να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Γιατί όσο κι αν αλλάζουν οι ανάγκες μας, όσο κι αν αλλάζει η ζωή μας, τα Lidl θα είναι πάντα εδώ για να κάνουν την κάθε μέρα μας να αξίζει. Αυτό κάνουν εδώ και 20 χρόνια. Αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν και στο μέλλον.

20 Χρόνια Φρέσκα Ελληνικά Προϊόντα

Εύφορη γη και απέραντη θάλασσα. Δύο θησαυροί της χώρας μας που χαρίζουν καρπούς υψηλής διατροφικής αξίας στο τραπέζι κάθε οικογένειας. Αυτά τα προϊόντα η Lidl Ελλάς θέλει να τα βρίσκετε κάθε μέρα στα καταστήματά της, όσο πιο φρέσκα γίνεται. Γι’ αυτό συνεργάζεται με περισσότερους από 400 Έλληνες προμηθευτές που υιοθετούν τις ίδιες αξίες , προσφέροντας σε εσάς ό,τι καλύτερο παράγουν. 
Η Lidl Ελλάς παραλαμβάνει καθημερινά φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να είναι σίγουρη ότι το φρέσκο είναι πραγματικά φρέσκο και θα παραμείνει έτσι μέχρι να φτάσει στο πιάτο σας. Τα κρέατα και τα ψάρια καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ελέγχονται και συσκευάζονται άμεσα για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τα πολύτιμα συστατικά τους.

20 Χρόνια Βραβευμένη Ποιότητα & Γεύση

Επενδύοντας σε πάνω από 3.000 ποιοτικούς ελέγχους, τα Lidl έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσουν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας. Οι προσπάθειές αυτές αναγνωρίζονται και ανταμείβονται με διεθνή βραβεία και πιστοποιήσεις, που τα ωθούν να βάζουν τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

20 Χρόνια Πραγματικά Χαμηλές Τιμές

Οι χαμηλές τιμές ήταν από την πρώτη στιγμή το σήμα-κατατεθέν της Lidl Ελλάς. Ένα βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας της , στο οποίο παραμένει πιστή όσα χρόνια και αν περάσουν.
Αυτή η πρακτική αποτέλεσε παράδειγμα για όλη την υπόλοιπη αγορά, κατευθύνοντας τις τιμές προς τα κάτω και προσφέροντας πολλαπλά οικονομικά οφέλη στους καταναλωτές.
Ωστόσο, τα Lidl δεν αρκούνται μόνο στις χαμηλές τιμές, αλλά έχουν και επιπλέον προσφορές. Ξεκίνησαν με τις ολιγοήμερες μεγάλες προσφορές έως και -50% στα τρόφιμα, ενώ απορρόφησαν όλον τον Φ.Π.Α. σε δύσκολους καιρούς. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Συνέχισαν να διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό καθιερώνοντας τις «μόνιμα χαμηλές τιμές» σε βασικά είδη διατροφής καθώς και το 1+1 σε επώνυμα προϊόντα. Ακόμη και όταν οι τιμές των πρώτων υλών αλλάζουν συνεχώς, φρόντισαν να παραμείνουν οι τιμές τους οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά!

20 Χρόνια μια μεγάλη οικογένεια

Οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά στη Lidl Ελλάς κι η εταιρεία το γνωρίζει καλά. Η δύναμή τους κρύβεται σε ένα χαμόγελο, σε μια λέξη επιβράβευσης, σε μια πράξη αλληλεγγύης. Mε την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουν ξεχωρίζουν, καινοτομούν, εντυπωσιάζουν. Ξεκινώντας με 450 συνεργάτες, έχει σήμερα  ξεπεράσει τους 5.500 και συνεχίζει δυναμικά. Αναπτύσσει και εξελίσσει το ανθρώπινο δυναμικό κάθε μέρα, σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να αλλάξει το προφίλ του σύγχρονου εργοδότη, θέτοντας τον άνθρωπο σε πρώτο πλάνο. Έδωσε ευκαιρίες, έδειξε εμπιστοσύνη, αποδέχτηκε και αξιοποίησε τη μοναδικότητα του καθενός. Αυτά, και ακόμη περισσότερα, ανέδειξαν τη Lidl Ελλάς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως «Κορυφαίο Εργοδότη» (2017, 2018 & 2019) σε Ελλάδα και Ευρώπη από το ανεξάρτητο ινστιτούτο «Top Employer».

20 Χρόνια Προσφορά στον Τόπο μας

Από την αρχή της δραστηριοποίησής τους στην Ελλάδα τα Lidl άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στην οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, θέτοντας στόχους για ένα καλύτερο αύριο. Με επενδύσεις πάνω από 1,2 δισ. € εκσυγχρόνισαν το δίκτυο των καταστημάτων τους, ενίσχυσαν τις συνεργασίες μας με Έλληνες παραγωγούς, συνέβαλαν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ενδυνάμωσαν τη σχέση με τους καταναλωτές, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το οικολογικό αποτύπωμα. To 2018 τα Lidl Ελλάς απέσυραν πρώτα τις πλαστικές σακούλες μιας χρήσης 0,04 €, ενώ μέχρι το 2025 δεσμεύονται για μείωση της χρήσης πλαστικού υλικού τουλάχιστον κατά 20% και χρήση ανακυκλώσιμων υλικών στις συσκευασίες των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στο 100%.

20 Χρόνια Εμπορικές Συνεργασίες με Έλληνες Προμηθευτές

Το 56% των προϊόντων που βρίσκονται στα ράφια της Lidl Ελλάς είναι ελληνικό. Έτσι αποδεικνύει ότι στέκεται έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, με τους οποίους διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας.
Στηρίζει την ελληνική οικονομία και, με θεμέλιο την αμοιβαία εμπιστοσύνη και δικαιοσύνη, αναπτύσσεται παράλληλα με μικρές και μεγάλες εταιρείες από κάθε γωνιά της χώρας.

20 Χρόνια Προϊόντα που Δεν Περιμένεις

Καμία μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη στη Lidl Ελλάς. Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο που επισκέπτεστε ένα κατάστημά της φροντίζει να βρείτε κάτι καινούργιο που θα σας ενθουσιάσει, δίνοντάς σας έναν ακόμη λόγο να την επισκεφθείτε ξανά και ξανά.

20 Χρόνια Τεχνολογικές Καινοτομίες

Η τεχνολογία αποτελεί σύμμαχό της Lidl Ελλάς από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας. Ενημερώνεται συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις, αξιοποιεί σύγχρονα συστήματα και οργανώνει τις αποθήκες και τα καταστήματα με βάση εξελιγμένες και καινοτόμες διαδικασίες. 
Έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, άλλαξε το ταμειακό της σύστημα από display POS σε touch POS. Με αυτόν τον τρόπο πέτυχε την ταμειακή διαδικασία και μείωσε τους χρόνους αναμονής.
«Η φωνή έχει δύναμη», γι’ αυτό και την αξιοποιεί στα clark των αποθηκών χρησιμοποιώντας φωνητικές οδηγίες κατά την ταξινόμηση των προϊόντων.
Τα φορτηγά της ταξιδεύουν πάντα 100% γεμάτα. Έτσι, κάνει οικονομία στην κατανάλωση καυσίμων και βελτιώνει τη διαδικασία παράδοσης προϊόντων στα καταστήματα, καθώς το εμπόρευμα διακινείται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Η επικοινωνία των καταστημάτων με τους Προϊσταμένους Πωλήσεων πραγματοποιείται απρόσκοπτα μέσω LIMO (Lidl Mobile Office). Χάρη σε αυτό, τα στελέχη ενημερώνονται άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις για τους οικονομικούς δείκτες της εταιρίας (MIS).

20 Χρόνια Μέσα στα Πράγματα

Οι καταναλωτικές τάσεις και οι διατροφικές ανάγκες αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο. H προσαρμογή στα νέα δεδομένα και η συνεχής εξέλιξη είναι για την Lidl Ελλάς το «μυστικό της επιτυχίας» σε βάθος χρόνου. Γι’ αυτό η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει διαρκώς την ποικιλία των προϊόντων της, με στόχο να καλύπτει κάθε σας ανάγκη.