«Μια γενιά ανθρώπων, ταξιδευτές με σπίτι τους το δρόμο. Ένας από αυτούς ο «MELKIADES», σκοτεινός και μοναχικός, αποφάσισε να φτιάξει ένα μέρος όμοιο του. Το όνομα του παραπέμπει σε μια ιστορία 27 περίπου ετών. Η μυστηριώδης αυτή φιγούρα από το παρελθόν άλλαξε πρόσωπο». Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το all day cafe bar «Melkiades», που βρίσκεται στη Άνω Πόλη.

Ένα στέκι για όσους επιθυμούν να βρουν ένα καινούργιο σημείο αναφοράς και μια παρέα διαφορετική, όπως μας υπόσχονται οι άνθρωποι του. Πρόσφατα ο χώρος ανακαινίστηκε, ενώ παράλληλα επεκτάθηκε και μεγάλωσε λίγο ακόμα. Η θέα παραμένει μαγευτική και η εξυπηρέτηση άψογη.

Ένα all day στέκι για καφέ και ποτό

Το «Melkiades Café Bar» είναι ένα all day στέκι, όπου κανείς μπορεί το πρωί να απολαύσει τον καφέ του και αργότερα το ποτό του. Ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέρει ό,τι χρειάζεται κανείς για να χαλαρώσει, πλάι στα τείχη, πάνω από την πόλη.

Για καφέ ή ποτό, οι επιλογές είναι απολαυστικές, ενώ δεν λείπουν από τον κατάλογο και τα απαραίτητα συνοδευτικά.

Γευστικά σνακ όπως τοστ, κλαμπ σάντουιτς, hot dog, burger, ακόμα και αυγά με πατάτες, μπορείτε να τα απολαύσετε ως πρωινό ή ως συνοδευτικό για το ποτό σας.

Φυσικά, στο «Melkiades Café Bar», επειδή γνωρίζουν από καλή φιλοξενία, θα σας τρατάρουν και οι ίδιοι μαζί με το ποτό σας, ως καλοί οικοδεσπότες.

Το τάβλι στο παρεϊστικο αυτό στέκι έχει την τιμητική του. Αν είστε λάτρεις του… σπορ, στο «Melkiades Café Bar» θα βρείτε τον χώρο σας.

Αέρας ανανέωσης

Στο «Melkiades Café Bar», ο καλός καφές, τα γευστικά σνακ και τα ποιοτικά ποτά ήταν πάντα πρωταρχικό μέλημα. Ωστόσο ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στην φιλική εξυπηρέτηση, στην ατμόσφαιρα οικειότητας και στην παρεϊστικη διάθεση. Όλα αυτά πλαισιώνονται ιδανικά από τον όμορφο χώρο του «Melkiades Café Bar», που πρόσφατα ανακαινίστηκε.

Ιδιαίτερα χρώματα, παλ και σκούρα, συνδυάζονται με το ύφασμα, το ξύλο και το σίδερο δίνοντας μια διαφορετική αισθητική στον χώρο. Το άνετο πλέον εσωτερικό σαλόνι μετέτρεψε το όμορφο αυτό καφέ σε στέκι για όλες τις ώρες.

Σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης, προσφέρει μοναδική θέα στις ομορφιές της πόλης και τον Θερμαϊκό κόλπο, με φόντο τον ήλιο που δύει στον ορίζοντα. Ειδικά τα ηλιοβασιλέματα στο «Melkiades Café Bar» είναι πόλος έλξης για ανθρώπους όλων των ηλικιών από όλα τα μέρη της πόλης, αλλά φυσικά και για όλους τους ξένους και Έλληνες επισκέπτες της περιοχής.

Από νωρίς το πρωί, καφεδάκι και τάβλι φτιάχνουν τη διάθεση της παρέας και χαρίζουν στιγμές γέλιου και χαλάρωσης.

Αργότερα, το ποτό, τα πολυάριθμα cocktails και η μπύρα αντικαθιστούν τον καφέ, με την συνοδεία mainstream ελληνικής και ξένης μουσικής.

Κάποιες βραδιές μπορεί να απολαύσετε και live έντεχνη και λαϊκή μουσική και τότε η διάθεση ανεβαίνει και οι παρέες γίνονται ένα…