Η ΝΑΚ Shoes ιδρύθηκε το 1966 με το πρώτο της κατάστημα στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, διατηρεί 20 καταστήματα λιανικής πώλησης παπουτσιών και δερμάτινων αξεσουάρ –11 στην Αθήνα 9 και 9 στη Θεσσαλονίκη – και απασχολεί περισσότερους από 200 εργαζόμενους.

Το brand name της NAK έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά και τους καταναλωτές της ως το όνομα με τα πιο ποιοτικά προϊόντα, τη μεγαλύτερη ποικιλία και την ικανότητα να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη, κάθε ηλικίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Social Media και το Community της εταιρείας ξεχωρίζουν τόσο σε νούμερα όσο σε διακρίσεις και βραβεύσεις, καταφέρνοντας να εδραιώσουν μια loyal σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του brand και του καταναλωτικού κοινού που το επιλέγει. 

Βαθιά γνώση και αγάπη για τη μόδα

H διοικητική ομάδα της NAK αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν σε βάθος τον χώρο της μόδας, είναι καταρτισμένοι στην κατασκευή των παπουτσιών, για όλο το εύρος του προϊόντος – υλικά, τεχνολογίες, κατασκευαστικές προδιαγραφές, design – και για αυτό η εταιρεία διακρίνεται για την ποιότητά της, την πρωτοπορία στις εξελίξεις, αλλά και τον σχεδιασμό.

Ο πολυπροϊοντικός χαρακτήρας της NAK Shoes, πιστοποιείται από τα 200 brands και τα 3.000 προϊόντα που μπορούν να βρουν οι καταναλωτές στις βιτρίνες και στα ράφια των καταστημάτων της. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα private label προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές και καλύπτουν το 60% των προϊόντων της εταιρείας.

Κάποια από τα best-sellers brands της εταιρείας είναι τα  Steve Madden (USA), Ecco (Denmark) και Valleverde (Italy), με τους καταναλωτές να τα προτιμούν διαχρονικά, προσφέροντάς τους κομψό στιλ, αλλά και αυθεντική ποιότητα.

Tα καταστήματα NAK διαθέτουν γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή, ενώ η μεγάλη γκάμα τους μπορεί να καλύψει κάθε ηλικία και κάθε ανάγκη, αποτελώντας ένα «one-stop shoe shopping» για όλους!

Η NAK Shoes είναι το μοναδικό brand στην Ελλάδα με φυσικά καταστήματα και ένα πετυχημένο online κατάστημα που συνδυάζει την ποιότητα με την τόσο μεγάλη ποικιλία, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη, κάθε ηλικίας. Τον συνδυασμό αυτό οι καταναλωτές μπορούν να τον βρουν μόνο στη NAK Shoes!

Η ΝΑΚ Shoes παραμένει πιστή στις αξίες της από το 1966 και συνεχίζει να προσφέρει υψηλή ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Ωστόσο, ο κόσμος αλλάζει, ο χώρος της μόδας αλλάζει και μαζί τους αλλάζουμε και εμείς οι ίδιοι, γι’ αυτό και η εταιρεία έχει εστιάσει στη βιωσιμότητα και στα λιγότερο ή καθόλου επιβλαβή υλικά κατασκευής για τον πλανήτη, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της πολιτικής.