Το Passaggio αποτελεί μία καινούργια, ολόφρεσκη ιδέα στον χώρο της εστίασης, που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα, με τη ζεστασιά και την ποιότητα που προσφέρει στους πελάτες του!
Το Passaggio είναι ένας ξεχωριστός χώρος για κάθε στιγμή της ημέρας, που δημιουργήθηκε το 2011 για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε όσους θέλουν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ, κάποιο ρόφημα, snack ή φαγητό σε ένα υπέροχο περιβάλλον που συνδυάζει με περίτεχνο τρόπο τη χαλάρωση με την ζωντάνια, το παλιό με το νέο, την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή.

Αυτός ο μοναδικός χώρος αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Αθήνα, από το 2021 και έπειτα «κατέκτησε» και το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης, με «έδρα» του έναν από τους πιο ιστορικούς δρόμους της πόλης, την Παύλου Μελά. Απώτερος στόχος του; Η «εξάπλωση» της οικογένειας Passaggio και στη βόρεια Ελλάδα!
Οι αρχές του Passaggio αντικατοπτρίζονται στο πάθος, την τιμιότητα, τον σεβασμό, την ανανέωση, την καινοτομία, την επιβράβευση και την αισιοδοξία και όλα αυτά με κοινό αποδέκτη – τους πελάτες του. Έτσι έχει καταφέρει να βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του σύγχρονου καταναλωτή, υπηρετώντας πιστά τις ανάγκες του για υψηλή ποιότητα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση, καλαίσθητο περιβάλλον και φιλική ατμόσφαιρα.

Καφές με δικό του χαρμάνι Passaggio

Ο καφές του Passaggio είναι μία κατηγορία από μόνος του, καθώς έχει το δικό τους χαρμάνι και δεν υπάρχει περίπτωση να μη μαγέψει τους λάτρεις του αυθεντικού, πλούσιου σε μυρωδιές και αρώματα, καφέ.

Οι ειδικοί στο brunch

Στο Passaggio το brunch είναι μία άριστα ενορχηστρωμένη τελετουργία, με κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, ανατρεπτικούς αλλά και κλασικούς συνδυασμούς, που μας υπόσχονται μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις στον υπέροχο cozy χώρο του, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του καταστήματος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στο Passaggio θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία γευμάτων για κάθε στιγμή της ημέρας. Ενδεικτικά, στις περιποιημένες βιτρίνες του θα δείτε 25 κωδικούς κρύων σάντουιτς που σίγουρα θα καλύψουν τις προτιμήσεις σας.

Όταν βραδιάσει, η κουζίνα «μεταμορφώνεται» και μας προσφέρει περισσότερο gourmet γεύσεις, όπως για παράδειγμα το λαχταριστό του carpaccio, συνοδεία κάποιου cocktail ή του αγαπημένου σας ποτού.

Το team του Passagio έχει ως στόχο του να ανεβάσει τον πήχη στον κλάδο της εστίασης μέσα από αδιάκοπη προσπάθεια για παροχή άριστων προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών και να αποτελεί σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση μέσα από τιςέντιμες και ανθρώπινες επιχειρηματικές πρακτικές του που σέβονται ουσιαστικά τους πελάτες του και γενικότερατο κοινωνικό σύνολο.

Κυρίως όμως θέλει να αποτελεί πάντοτε το πιο ευχάριστο κομμάτι της κάθε ημέρας μας – και αυτό σίγουρα το έχει επιτύχει περίτρανα.