“Πλάζα ντι σιέτε καλέντζος” (“Πλατεία των επτά δρόμων”) έλεγαν άλλοτε την Πλατεία Εμπορίου οι Εβραίοι, έμποροι τυροκομικών, καφέδων και μπαχαρικών, γιατί σε αυτήν κατέληγαν επτά δρόμοι. Το 1900, πριν από την ενσωμάτωση της Θεσσαλονίκης στον εθνικό κορμό, εδώ λειτουργούσαν υποκαταστήματα μεγάλων τραπεζών και χρηματιστηριακά γραφεία.

Εκει ακριβώς λοιπόν, στην όλο και περισσότερο αναπτυσσόμενη γειτονιά της πλατείας εμπορίου, θα συναντήσετε τo The Mood luxury rooms, μια καινούργια πρόταση στον ξενοδοχειακό κόσμο της πόλης.

Το κτίριο κατασκευάστηκε το 1928 και με την πάροδο του χρόνου φιλοξένησε από επαγγελματικά γραφεία μέχρι και βιομηχανία χάρτου. Το τριώροφο κτίριο είναι πλήρως ανακαινισμένο, με υψηλής αισθητικής διακόσμηση και με διάθεση να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη, το νεοσύστατο boutique hotel αποτελείται από 18 άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένα με καθαρές γραμμές, σύγχρονη διακοσμητική άποψη και επιλεγμένα υλικά κορυφαίας ποιότητας συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την απόλυτη άνεση με τις απαιτήσεις του σύγχρονου design.

Η “διάθεση” του ξενοδοχείου αναδεικνύεται από το λαμπερό φως που μπαίνει από το αίθριο-απομεινάρι της παλιάς εποχής-και λούζει τις σκάλες, το απ΄άκρη σ΄άκρη ασπρόμαυρο δάπεδο και το κόκκινο χαλί του. Επιπλέον “bonus”, το υψηλών απαιτήσεων “Mood Bar”, που λειτουργεί στο ισόγειο και όπου σερβίρεται μεταξύ άλλων πρωινό και brunch.

Επισκεφτείτε το The Mood Luxury Rooms για να αισθανθείτε  την  φιλοξενία στην χώρα που την γέννησε!