Η εταιρεία ACCESS FASHION

Δυναμισμός, θηλυκότητα και κομψότητα αυτά είναι τα στοιχεία της γυναίκας ACCESS FASHION, που διαπνέουν τις συλλογές του ελληνικού brand από το 2000 μέχρι σήμερα. Η επιχείρηση δημιουργήθηκε από την κα. Κατερίνα Κίτσου στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με ανθρώπους που την στήριξαν από την αρχή σε κάθε της βήμα.
Με έμπνευση τη διαφορετικότητα στο ελληνικό στυλ, το οποίο συνταιριάζει επιρροές από πολλές κουλτούρες, η ACCESS FASHION υπογράφει κάθε σεζόν ένα επιμελημένο μείγμα επιλογών, που καλύπτει basics, in fashion και special occasion στοιχεία με έμφαση στην ποιότητα των υφασμάτων και το βλέμμα στη βιωσιμότητα.
Η ACCESS FASHION έχει πολλές μορφές, πλευρές, όψεις, πρόσωπα και εικόνα που εναλλάσσεται, εξελίσσεται και αναφέρεται σε διαφορετικές ηλικίες και γυναίκες: στη μητέρα, στην εργαζόμενη, στη young millennial, στη γενιά Z, στην κόρη, στη μαθήτρια, στη φοιτήτρια και σε κάθε ACCESS FASHION προσωπικότητα, που υποστηρίζει κάθε στυλ.

Ένας ύμνος στη γυναικεία ομορφιά

Οι δημιουργίες του brand αντικατοπτρίζουν το όραμα της ACCESS FASHION που δεν είναι άλλο από την αλλαγή της αντίληψης της ελληνικής μόδας μέσα από πρωτοποριακές και συνεχώς μεταβαλλόμενες ιδέες. Για να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας η ACCESS FASHION δημιουργεί τρεις διαφορετικές συλλογές. Οι Access, Spell & Eight σειρές δημιουργούν τάσεις και απευθύνονται σε κάθε fashion enthusiast. Με επιρροές που είναι εμπνευσμένες από τις παγκόσμιες τάσεις στην τέχνη, τον κινηματογράφο, τη μουσική, το θέατρο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το στυλ του δρόμου, καθώς και τα shows υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη η εταιρεία πρωτοστατεί στην ελληνική αγορά.

Τα καταστήματα

Η ACCESS FASHION διατηρεί 7 αυτόνομα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη στις περιοχές της Τσιμισκή και Μητροπόλεως και στην Αθήνα στις περιοχές της Γλυφάδας, Κηφισιάς και Κορυδαλλού, όπου διατηρεί outlet store. Επίσης, δύο καταστήματα της ACCESS FASHION βρίσκονται σε δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα στην Ελλάδα, το The Mall και Mediterranean Cosmos.
Στην 3η δεκαετία της επιτυχίας του το brand απολαμβάνει μια ισχυρή παρουσία παγκοσμίως με 400 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα σε 30 χώρες στις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Αυστραλίας, της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής. Με στόχο την προβολή σε παγκόσμια εμβέλεια η ACCESS FASHION παρουσιάζει ισχυρή παρουσία στον on-line κόσμο μέσω δύο νέων ηλεκτρονικών καταστημάτων, τα οποία είναι διαθέσιμα σε χρήστες που διαμένουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

The Vision

Στην Access Fashion οραματίζονται ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για τη βιομηχανία της μόδας, το προσωπικό και τους συνεργάτες τους. Οι αξίες τους μένουν σταθερές και εξελίσσονται διότι κατά τα 22 χρόνια λειτουργίας τους πορεύονται με ομαδικότητα, στοχεύουν στις ανάγκες των πελατών και παρουσιάζουν στην αγορά ρούχα λειτουργικά, δυναμικά και μοδάτα για όλες τους τις πελάτισσες.

The Community

Στην Access Fashion υποστηρίζουν το είναι και όχι το φαίνεσθαι. Γίνονται αρωγός στην ανάπτυξη της πράσινης βιομηχανίας, ακολουθώντας ένα αποδοτικό πλάνο βιωσιμότητας, που θα αποβεί αποτελεσματικό μέσα στην επόμενη τριετία.

Συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς και πράσινου περιβάλλοντος επιλέγουν προσεκτικά τους προμηθευτές τους, τα υφάσματά τους και φροντίζουν η εφοδιαστική τους αλυσίδα να ανταποκρίνεται στα νέα πρότυπα, υποστηρίζοντας την κυκλική οικονομία και επιλέγοντας συνεργάτες, που σέβονται τους νέους κανόνες βιωσιμότητας.

Οι stylists στην… υπηρεσία σου

Η ομάδα των stylists στα καταστήματα της ACCESS FASHION στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το διαδίκτυο εκπαιδεύεται, για να προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία στην κάθε γυναίκα, εμπνέοντάς τη και παρακινώντας τη να αγκαλιάσει τη δική της ξεχωριστή αίσθηση στυλ.
Με τις εκτενείς συλλογές ενδυμάτων και αξεσουάρ της ACCESS FASHION οι ομάδες είναι σε θέση να προτείνουν πλήρη looks προσεκτικά επιλεγμένα για κάθε πελάτη.