Στο πλακόστρωτο της οδού Κατούνη στα όμορφα Λαδάδικα θα συναντήσετε έναν χώρο που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη από τους ιδιοκτήτες του.

Ένας χώρος που θα σας αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, με το ιδιαίτερα προσεγμένο design του, την εξαιρετική αισθητική του και τις φιλόξενες γωνιές του.

Το εστιατόριο Άκρατος Οίνος στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό διατηρητέο και σας προσφέρει ποιοτικό φαγητό εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, το οποίο μπορείτε να το συνοδεύσετε με εκλεκτό κρασί, από μια λίστα με πάνω από 50 ετικέτες, που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Όλα τα γεύματα του προετοιμάζονται με αγνά υλικά, σπιτική φροντίδα και αγάπη. Γι’ αυτό –μεταξύ άλλων- έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση και τις θετικές κριτικές των επισκεπτών του, αλλά και των θαμώνων του.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, κρέας, ψάρι ή θαλασσινά, είναι σίγουρο ότι θα σας καταπλήξει, τόσο με τις γεύσεις του, όσο και με την παρουσίαση των πιάτων, αλλά και το φιλόξενο service του.

Για την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή περίοδο μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας και στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο του Άκρατου Οίνου.

Και όλα τα παραπάνω, περιτυλιγμένα με ιδιαίτερη έμφαση στη μουσική, που συμπληρώνει και ολοκληρώνει την όμορφη ατμόσφαιρα του!!!