Το Antigon Urban Chic Hotel βρίσκεται στην στρατηγική τοποθεσία του ιστορικού κέντρου της πόλης – δίπλα στην πλατεία Αντιγονιδών και πλησίον στην πλατεία Αριστοτέλους και στα περισσότερα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Στεγάζεται σε ένα διατηρητέο κτήριο του 1931 και αποτελείται  από 38 δωμάτια και σουίτες. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ένα δίκλινο δωμάτιο με θέα την πόλη, ιδανικό για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν μετά από ένα κουραστικό ταξίδι ή μετά τις ατέλειωτες βόλτες στην πόλη ή μια junior σουίτα με θέα στην πόλη ή στην αυλή, για φιλοξενουμένους που επισκέπτονται την πόλη είτε για εργασία είτε για χαλάρωση.

Αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής για επαγγελματίες και μη, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα παροχών, κομψότητα και άνεση..

Ακόμα, στο «Antigon Urban Chic Hotel» μπορείτε να πραγματοποιήσετε εταιρικά meetings & business συνέδρια σε ένα κομψό και καλά εξοπλισμένο χώρο, που διαθέτει ένα ευρύχωρο παράθυρο με θέα στα αρχαία ερείπια.

To Antigon Urban Chic Hotel παρέχει χώρο στάθμευσης για τους φιλοξενούμενους του.

Ο επισκέπτης που αγαπά τον συνδυασμό της μινιμαλιστικής απλότητας με την κομψή πολυτέλεια, νιώθει τη διαμονή του στο ξενοδοχείο οικεία και άνετη, ενώ η απαράμιλλη εσωτερική και εξωτερική αρχιτεκτονική του κτιρίου ξεκουράζει το πνεύμα του και εμπλουτίζει την αισθητική του…