Στο κέντρο του προσώπου μας, δεσπόζουν τα φρύδια μας. Είναι εκείνο το στοιχείο που προσέχει κανείς πρώτο σε εμάς γιατί όχι μόνο συμπληρώνουν την εικόνα του, αλλά και αναδεικνύουν το βλέμμα μας και τελειοποιούν το μακιγιάζ μας. Για αυτό, απαιτούν μία ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση. Ένας από τους καλύτερους χώρους περιποίησης φρυδιών και βλεφαρίδων, που ανακαλύψαμε, είναι αναμφισβήτητα το «Beauty Room MK». Γιατί εκεί έχουν κάνει τη φροντίδα των φρυδιών και των βλεφαρίδων μας επιστήμη.

Ποια είναι η ιδιοκτήτρια του «Beauty Room MK»

Ιδιοκτήτρια του «Beauty Room MK», είναι η Μαρία Κυριαζάκη, η οποία, αφού διέγραψε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία για περισσότερο από 7 χρόνια σε πολύ γνωστούς χώρους ομορφιάς της πόλης μας, έκανε το επαγγελματικό βήμα να ανοίξει τη δική της επιχείρηση τον Οκτώβριο του 2022.

Εκεί, μας υποδέχεται καθημερινά, με άριστη ποιότητα υπηρεσιών, εμπειρία και απόλυτη κατάρτιση στο αντικείμενο και μας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες και πιο εξελιγμένες τεχνικές. Η φιλοσοφία της, πέρα από την απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής, έγκειται στο σεβασμό του κάθε ατόμου ξεχωριστά, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι ανάγκες του καθενός μας.

Η ίδια, έχει εκπαιδευτεί στις καλύτερες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες στο χώρο της αισθητικής φρυδιών και βλεφαρίδων, ενώ παρακολουθεί διαρκώς σεμινάρια με όλες τις νέες τάσεις, ώστε να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε καινοτομία. Μάλιστα, η Μαρία Κυριαζάκη, διαθέτει τον τίτλο της educator της B.B. Lashes στη Βόρεια Ελλάδα.

Your brows introduce you before you speak

Τα φρύδια μας, είναι η πρώτη εικόνα του προσώπου μας. Μας συστήνουν πριν καν μιλήσουμε στον έξω κόσμο. Για το λόγο αυτό, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα που μόνο απόλυτα εξειδικευμένοι αισθητικοί, στη συμμετρία του προσώπου, μπορούν να μας χαρίσουν.

Στο «Beauty Room MK», διαθέτουν ποικιλία από άριστες, εξειδικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τη μορφολογία του προσώπου μας, ώστε να μας χαρίσουν το πιο συμμετρικό και κολακευτικό σχήμα φρυδιών.

Η τεχνική Microblading, με διάρκεια από ένα ως τρία χρόνια, μας χαρίζει πυκνά και καλοσχηματισμένα τόξα φρυδιών, σχεδιάζοντας  μικρές τριχούλες σε αρμονία με τις φυσικές μας τρίχες για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Αλλά δεν μένουν μόνο εκεί. Υπάρχει και η μέθοδος Powder Brows, με την οποία δημιουργείται ένα φόντο κάτω από τα φρύδια, καλύπτοντας τα κενά που έχουν με τα χρόνια δημιουργηθεί. Έτσι, δίνεται ένταση στο βλέμμα, ενώ το αποτέλεσμα δείχνει απόλυτα φυσικό.

Ακόμα, στο «Beauty Room MK», προσφέρεται η Henna φρυδιών που δημιουργεί το ιδανικό σχήμα και ενισχύει το χρώμα των φρυδιών μας. Αποτελεί το ιδανικό «τεστ» για όσους διστάζουν να εφαρμόσουν ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια τους, καθώς, μας δίνει μια πλήρη εικόνα για το πώς θα είναι μετά την εφαρμογή του, με αποτέλεσμα που διαρκεί περίπου δέκα μέρες.

Μία ακόμα  εφαρμογή, είναι η  Brow Lamination, όπου ενισχύεται το φυσικό σχήμα και χρώμα των φρυδιών για περίπου δύο μήνες. Τέλος βαφή φρυδιών, που μας χαρίζει  το χρώμα της επιθυμίας μας, με ειδικές χρωστικές, που σέβονται απόλυτα την υγεία του προσώπου μας και αποτέλεσμα που διαρκεί για ένα περίπου μήνα.

Need perfection? Get a lash extension!

Το γυναικείο βλέμμα είναι ο καθρέφτης της θηλυκότητας και της προσωπικότητας της κάθε γυναίκας, ενώ αποπνέει γοητεία και εκφραστικότητα με μία μόνο ματιά. Το μυστικό για ένα σαγηνευτικό βλέμμα είναι οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

Το Extension Βλεφαρίδων είναι μια διαδικασία που κάνει τις βλεφαρίδες μας πιο μακριές, χαρίζοντας μας έντονο βλέμμα. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε υπάρχουν διάφορες τεχνικές όπως One by One, 3d, Mega Volume. Το αποτέλεσμα αυτών διαρκεί περίπου ενάμιση μήνα.

Ακόμα, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, το Lash Lifting, μας χαρίζει εντυπωσιακό γύρισμα και όγκο, με αποτέλεσμα που δύο με τρεις μήνες.

Beauty doesnt rinse off

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ, είναι η νέα τάση ομορφιάς, που βοηθάει τα χαρακτηριστικά μας να αναδειχθούν, χαρίζοντας ζωντάνια και συμμετρία στο πρόσωπό μας. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών, έχουμε πάντα περιποιημένα και δροσερά χείλη, ενώ το αποτέλεσμά του διαρκεί περίπου τρία χρόνια.

Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ Eyeliner εφαρμόζεται μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στις βλεφαρίδες, που μας δίνει την αίσθηση των ακόμα πιο πυκνών βλεφαρίδων, ενώ διαρκεί περίπου τρία χρόνια.

Ακόμα, το «Beauty Room MK», είναι δίπλα μας στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας, προσφέροντάς μας ομορφιά και καλαισθησία με τις υπηρεσίες νυφικού και επαγγελματικού μακιγιάζ.

Προιόντα κορυφαίων εταιρειών

Στο «Beauty Room MK», μπορούμε να βρούμε είδη ομορφιάς και καλλυντικών διαφόρων εταιρειών Avgerinos Cosmetics, Inuwet, Lavish Care, Quickgel, για την καθημερινή φροντίδα και περιποίησή μας, όλα κατασκευασμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες.