Από το 2001, το «Beauty Salon» στο Ωραιόκαστρο, αποτελεί έναν διαχρονικό και σύγχρονο χώρο που υμνεί την ομορφιά και τη γυναίκα. Το πάθος σε συνδυασμό με τις γνώσεις, το παραδοσιακό συνδεδεμένο με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και η αγάπη για την υγεία του δέρματος, είναι τα συστατικά που έκαναν το εν λόγω ινστιτούτο ομορφιάς ένα από τα αγαπημένα της ευρύτερης περιοχής. Με την έμπειρη ομάδα του προσφέρει ένα μεγάλο εύρος θεραπειών προσώπου και σώματος, καλύπτοντας με ουσία όποια ανάγκη και αν έχετε.

Πίσω από αυτό το πετυχημένο εγχείρημα βρίσκεται φυσικά μία γυναίκα. Που αγαπάει τις γυναίκες και την ομορφιά. Η Άννα Καπασακάλη, πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Αισθητικής Θεσσαλονίκης, γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της ομορφιάς και της φροντίδας προσώπου και σώματος κι έχει δημιουργήσει έναν χώρο με μία ομάδα που κάνει ό,τι ακριβώς σας υπόσχεται από την πρώτη σας επαφή.

Από το 2020 βρίσκεται μάλιστα σε νέο χώρο, σύγχρονο και όμορφο, σε πιο κεντρικό σημείο της περιοχής του Ωραιοκάστρου.

Προσωποποιημένες θεραπείες

Στο «Beauty Salon» φροντίζουν πάντα να ενημερώνονται για ό,τι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται στον χώρο της ομορφιάς και πάντα έχουν να σας προσφέρουν μία λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η Άννα Καπασακάλη μαζί με την εξαιρετική ομάδα που έχει χτίσει, από την πρώτη σας επίσκεψη θα δουν τις ανάγκες σας με προσοχή και μαζί θα σχεδιάσετε την κατάλληλη για εσάς θεραπεία.

Σημαντικό ρόλο στα επιθυμητά αποτελέσματα έχουν και οι πολύ γνωστές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται το «Beauty Salon», όπως οι περίφημες Vagheggi, Dermagenetic, Dr Murad, Dr Schrammek, Julliette Armand, που είναι ευρέως διαδεδομένες για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ορισμένες από τις θεραπείες προσώπου που εφαρμόζονται στο «Beauty Salon» είναι η δερμοαπολέπιση με μικροκρυστάλλους, ο καθαρισμός προσώπου, η υδρογονοθεραπεία, η μεσοθεραπεία με skinmicro-needling, το fractional plasma, το φυτοπίλιγκ GREEN PEEL DR.MED CHRISTINE SCHRAMMEK και οι θεραπείες οξέων.

Εξίσου ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές είναι και οι θεραπείες σώματος όπως οι ραδιοσυχνότητες για λιπόλυση, σύσφιξη και μείωση κυτταρίτιδας, η Liposinergy Vagheggi και οι θεραπείες σώματος Vagheggi, πρεσσοθεραπεία, καθώς και το ενδοδερμικό μασάζ.

Μόνιμη αποτρίχωση και εξειδικευμένη περιποίηση άκρων

Φυσικά, από έναν τέτοιο χώρο ομορφιάς δεν θα μπορούσε να λείπει το τμήμα της αποτρίχωσης. Είτε με παραδοσιακές είτε με σύγχρονες μεθόδους, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε  αποτρίχωση με κερί, φωτοαποτρίχωση-φωτόλυση IPL Apilux, ριζική με Apilus και αποτρίχωση με το διοδικό λέιζερ «Matrix», που είναι μάλιστα βραβευμένο ως το καλύτερο ιατρικό λέιζερ αποτρίχωσης.

Όσον αφορά τα άκρα σας, επιλέξτε την τεχνική που επιθυμείτε και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Το πολύ όμορφο αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Αξίζει όμως μια ειδική αναφορά και στις ειδικές γνώσεις ποδολογίας που διαθέτει το team του «Beauty Salon» κι έτσι μπορεί να σας ανακουφίσει σε περιπτώσεις που τα κάτω άκρα σας σας ταλαιπωρούν.

Οι τόσες πολλές επιλογές που έχει κανείς για να φροντίσει τον εαυτό του στο «Beauty Salon», σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, το πάθος της ομάδας του για εξέλιξη, αλλά και οι προσιτές τιμές του, το έχει κατατάξει δικαίως στα πρώτα της προτίμησης των Θεσσαλονικέων.

Tip: Στο «Beauty Salon» θα βρείτε πολλά επώνυμα προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να αγοράσετε για να απολαύσετε την φροντίδα που ζητάτε και στον χώρο σας.