Το Byzantio Sky Bar-Bistrot είναι ένας από τους πλέον ειδυλλιακούς χώρους για κάθε στιγμή της ημέρας, σε μία από τις κορυφαίες τοποθεσίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης – τα Κάστρα. Η πανοραμική του θέα σε όλη την πόλη σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις που μας χαρίζει κάθε φορά, το καθιστούν δικαιωματικά στην κορυφή των προτιμήσεών μας.

Το Byzantio Sky Bar-Bistrot είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που άνοιξε τις πόρτες της για πρώτη φορά το 1979. Ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Σαμαράς αποφάσισε τότε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο χώρο, αποτυπώνοντας σε αυτόν όλα τα αξέχαστα ταξίδια που έκανε ο ίδιος και την έμπνευση που αποκόμισε από αυτά. Γι’ αυτό και ο εσωτερικός χώρος του Byzantio Sky Bar-Bistrot θα σας θυμίσει αυστριακό σαλέ…

Λίγο αργότερα, αποφάσισε να δημιουργήσει την πρώτη ταράτσα στην πόλη που θα σερβίρει καφέ, καταφέρνοντας να καινοτομήσει και να αφήσει τη δική του σφραγίδα στην εστίαση της Θεσσαλονίκης.

Από το 2017 το Byzantio λειτουργεί πλέον και ως bistrot, καθώς πέρα από τους αρωματικούς καφέδες και τη μεγάλη ποικιλία ποτών του, μας προσφέρει και μία μεγάλη γκάμα γευστικών απολαύσεων και μάλιστα, χειροποίητων! Η εν λόγω γευστική προσθήκη αποτελεί καινοτομία της νέας γενιάς του καταστήματος, που με το ταλέντο και την όρεξή τους μεγαλώνουν όλο και περισσότερο την επιχείρησή τους.

Χειροποίητες γευστικές απολαύσεις για όλη τη μέρα

Το Byzantio Sky Bar-Bistrot είναι ίσως ένας από τους πιο ιδανικούς χώρους για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, καθώς ο καφές και το brunch σας συνοδεύονται από τη μαγεία του Θερμαϊκού και τον ατέρμονο ορίζοντα που ανοίγεται μπροστά σας.

Παράλληλα, μετά το μεσημέρι θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για το γεύμα σας, όπως burgers, πίτσες, ριζότο, club sandwich, σαλάτες, πλήθος ορεκτικών, σνακς, αλλά και μία ποικιλία σε γλυκά που θα σας εκπλήξουν. Όλα χειροποίητα από την ομάδα του Byzantio Sky Bar-Bistrot, με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά!

Βράδια μαγικά με θέα τα φώτα της πόλης

Τα βράδια στο Byzantio Sky Bar-Bistrot είναι όπως καταλαβαίνετε μαγικά, καθώς η θέα με τα φώτα της πόλης σε συνδυασμό με το άκρως περιποιημένο περιβάλλον του, είναι ένα «πάντρεμα» μοναδικό.

Ειδικά τώρα που αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός, απολαύστε τα βράδια σας στην ταράτσα του Byzantio Sky Bar-Bistrot με το αγαπημένο σας cocktail, ή πειραματιστείτε με το πλήθος γεύσεων και μοναδικών συνδυασμών που σας προσφέρεται. Άλλωστε, τα cocktails είναι η ναυαρχίδα τους και μάλιστα, μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις!

Και κάτι ακόμη… Ζητήστε από την ομάδα του Byzantio Sky Bar-Bistrot να απολαύσετε έναν ναργιλέ στη γεύση που προτιμάτε και δείτε τη νύχτα σας να απογειώνεται…