Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, προσιτή πολυτέλεια, παροχές με σύγχρονο επιχειρηματικό προσανατολισμό και υπηρεσίες τεσσάρων αστέρων, διακρίνουν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλης στη Βόρεια Ελλάδα που φέρει τη σφραγίδα ποιότητας της αλυσίδας Capsis.

Μέσα από συνεχείς ανακαινίσεις και αναβάθμιση των υπηρεσιών αποτελεί την ενδεδειγμένη πρόταση για αξέχαστη διαμονή στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Η κομβική θέση του, το καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για όσους επισκέπτονται την πόλη για λόγους αναψυχής, όσο και για όσους έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι άρτια εξοπλισμένες και σύγχρονες συνεδριακές του εγκαταστάσεις, και οι 14 μοντέρνες και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, το καθιστούν μία από τις καλύτερες εναλλακτικές στην πόλη για τη διοργάνωση συνεδρίων,  επαγγελματικών εκδηλώσεων και πάσης φύσεως κοινωνικών εκδηλώσεων, έχοντας ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Με 407 υπερσύγχρονα δωμάτια και πολυτελείς σουίτες και εναλλακτικές επιλογές διαμονής και διακόμησης, το ξενοδοχείο αποτελεί το μεγαλύτερο City Hotel στη Βόρεια Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την τεράστια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, να απολαύσουν την περίφημη νυχτερινή ζωή της και να βιώσουν την καθημερινότητα και την πολύ-πολιτισμικότητα της Νύφης του Θερμαϊκού.

Το Capsis Hotel Thessaloniki προσφέρει τρεις εξαιρετικές επιλογές για τονωτικά διαλείμματα μέσα στην ημέρα, στιγμές χαλάρωσης, αλλά και για επαγγελματικές συναντήσεις με το Café Capsis στο κεντρικό lobby, το εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΟ και το υπαίθριο The RoofTop Piscina στο Roof Garden.