Το Daios Luxury Living επαναπροσδιορίζει την έννοια της υψηλής φιλοξενίας στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, προσφέροντας ασυναγώνιστη διαμονή σε δωμάτια και σουίτες ειδικά διαμορφωμένες για να εξασφαλίσουν την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια 5 αστέρων.

Σχεδιασμένα με αποκλειστικές παροχές για επαγγελματικούς ταξιδιώτες αλλά και ταξιδιώτες αναψυχής, όλα τα δωμάτια και οι σουίτες, αποπνέουν μια αίσθηση ηρεμίας, ιδιωτικότητας και κομψότητας. Αντανακλώντας το ιριδίζον φως από τον ήλιο και τη θάλασσα, όλες οι σουίτες και τα δωμάτια συνυπάρχουν αρμονικά με το περιβάλλον, προσφέροντας παράλληλα όλες τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Το Daios Luxury Living διαθέτει δύο γκουρμέ εστιατόρια που υπόσχονται να εξιτάρουν τους ουρανίσκους σας με μοναδικές μεσογειακές σπεσιαλιτέ. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα απολαυστικό πρωινό Αμερικανικού τύπου στο εστιατόριο Vitrina και συνεχίστε με το Daios Bar – Εστιατόριο, ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη που ξεπερνά την έννοια της γαστρονομικής υπεροχής.

Ξεπερνώντας τις προσδοκίες που θα μπορούσε να έχει κανείς από τα καλύτερα business hotels στη Θεσσαλονίκη, το Daios Luxury Living προσφέρει υψηλού επιπέδου συνεδριακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για να καλύψει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών αλλά και όλων των ειδών τα private events στη Θεσσαλονίκη.

Με state-of-the-art υλικοτεχνική υποδομή και μερικούς από τους πιο ευρύχωρους και προσαρμόσιμους συνεδριακούς χώρους, το Daios Luxury Living εγγυάται πως όλες οι κοινωνικές σας  εκδηλώσεις θα στεφθούν με επιτυχία.