Με εφόδια την εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1992, τον προσανατολισμό προς την εξυπηρέτηση με ποιοτικές, ανταγωνιστικές λύσεις και την συνεχή επένδυση σε αναβάθμιση των υπηρεσιών της, η «Drive» αποτελεί σήμερα μία από τις πιο δυνατές αξίες στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου (Car Rental) στη χώρα μας.

Με βασικό οδηγό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρία παρέχει πρακτικές, πρωτοποριακές και συμφέρουσες λύσεις, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Η «Drive» είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτου, διαθέτοντας προτάσεις για κάθε περίσταση.

Δυναμική ανάπτυξη

Από το 1992 μέχρι σήμερα, η «Drive» έχει δημιουργήσει έναν εκτεταμένο στόλο αυτοκινήτων και ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις κοντά στο Αεροδρόμιο Μακεδονία, ενώ καλύπτει όλες τις ανάγκες μετακίνησης σε 26 περιοχές της χώρας μας, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κατερίνη, Ιωάννινα, Λευκάδα, Σαντορίνη και όχι μόνο.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι ειδικοί σύμβουλοί της, που χρόνια τώρα έχουν πετύχει να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, παρέχουν τη δυνατότητα για άμεση και εξειδικευμένη αντιμετώπιση κάθε ανάγκης σας, ενώ η φιλική εξυπηρέτηση είναι βασικό χαρακτηριστικό του προσωπικού της εταιρείας.

Ο επαγγελματισμός και κυρίως η φερεγγυότητα της «Drive», απεικονίζονται στα ειδικά ευέλικτα προγράμματα ενοικίασης αυτοκινήτων και στην πλήρη διαχειριστική ευθύνη πιθανών επιπλοκών των οχημάτων.

Μεγάλος στόλος, πολλές επιλογές

Η «Drive» διατηρεί έναν μεγάλο στόλο οχημάτων όλων των κατηγοριών, που πρακτικά θα καλύψουν κάθε ανάγκη μετακίνησης.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων οχημάτων, μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ιδιαίτερες ανάγκες σας για την ασφαλέστερη και ιδανική μετακίνησή σας, είτε στο επαγγελματικό σας ταξίδι, είτε στο ταξίδι των διακοπών σας.

Από μικρά αυτοκίνητα πόλης, hatchback, SUV, επιβατικά van 7 ή 9 θέσεων αλλά και cabrio, η εταιρεία καλύπτει μια ευρεία γκάμα αναγκών με 28 καταστήματα σε δημοφιλείς τοποθεσίες πανελλαδικά.

Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας Drive Van παρέχεται η δυνατότητα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης και ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών κλειστού τύπου σε επιχειρήσεις ή ελεύθερους επαγγελματίες για τη μεταφορά αγαθών. Η συγκεκριμένη παροχή βέβαια, απευθύνεται και σε ιδιώτες που ζητούν ένα όχημα για να καλύψουν αυξημένες μεταφορικές ανάγκες.

Συνώνυμο της αξιοπιστίας

Η «Drive» είναι το συνώνυμο της αξιοπιστίας στον τομέα ενοικιάσεων αυτοκινήτων και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου δικτύου πελατών, με όλες τους τις απαιτήσεις. Όποιο και αν είναι το μέρος που θέλετε να επισκεφθείτε, η εξυπηρέτησή σας θα είναι αποκλειστική. Εκμεταλλευτείτε τις προσιτές τιμές και τις δελεαστικές προσφορές και ενοικιάστε αυτοκίνητο σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, με τα μέγιστα οφέλη και μία σίγουρη ικανοποίηση από τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Απολαύστε τις διακοπές και τις μετακινήσεις σας με την καλύτερη δυνατή άνεση, την ποιότητα αλλά και την πιστότητα της «Drive».

Η Drive Α.Ε. είναι μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (Σ.Τ.Ε.Ε.Α.), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.).