Το ξενοδοχείο Egnatia Palace βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου το χθες και το σήμερα συνδυάζονται απόλυτα. Το ξενοδοχείο διαθέτει 43 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια & σουίτες, οι σύγχρονες ανέσεις των οποίων προσφέρουν στους φιλοξενούμενους διακριτική πολυτέλεια, σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 Στο χώρο του Egnatia Palace, πέρα από τη διαμονή σας, μπορείτε να απολαύσετε ένα μοναδικό πρωινό με υπέροχες ποικιλίες χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων και να ξεκινήσετε την ημέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι συνεδριακές αίθουσες του Egnatia Palace είναι άρτια εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ η διάταξη και ο προσεκτικός σχεδιασμός τους θα ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού διοργανωτή.

Το εντυπωσιακό Wellness Paradise Club Spa, του Egnatia Palace , αποτελεί ένα παράδεισο ηρεμίας, όπου μπορείτε να απαλλαγείτε από την καθημερινή ένταση & το stress.

Η εκπληκτική θέση του ξενοδοχείου Egnatia Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία και τους προσεγμένους χώρους, δημιουργούν ένα χώρο – εμπειρία για τον επισκέπτη. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου, διατηρεί τον φιλοξενούμενο στο επίκεντρο.