Ένα σύγχρονο restaurant Ελληνικών & Μεσογειακών γεύσεων, ένας πραγματικός γαστρονομικός προορισμός, που κερδίζει αρχικά τις εντυπώσεις, με την μοναδική και απαράμιλλη θέα στα κάστρα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στο Θερμαϊκό, αλλά και με το εξαιρετικής αισθητικής design του.

Το ωραιότερο city view της Θεσσαλονίκης, παντρεύεται αρμονικά με τη δημιουργική κουζίνα του, με επιδέξια αισθητικά και γευστικά πιάτα.

Προσθέτοντας τις επιλεγμένες ετικέτες κρασιών ή της γράπας του, του τσίπουρου ή του ούζου, το “Εκτός των Τειχών” δημιουργεί τον απόλυτο συνδυασμό, που έχει ως στόχο να προκαλέσει ευχάριστα όλες τις αισθήσεις σας.

Βασικές επιπλέον αρχές του, η επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών, το ευχάριστο περιβάλλον, το άψογο service του. Με δυνατότητα μάλιστα και Δωρεάν parking.

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας -για γεύμα ή δείπνο- το four seasons restaurant “Εκτός των Τειχών” σας προκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων και εικόνων.

Με πλούσιο αλλά και value for money menu, με προτάσεις θαλασσινών αλλά και κρεατικών, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Απολαύστε το!!!