Το nail salon Gnails by Gabriela θα το βρείτε επί της οδού Ανακρέοντος 2 στην περιοχή της Χαριλάου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιχειρήσεις στο είδος της και αυτό οφείλεται κυρίως στην ιδιοκτήτριά του Γαβριέλα Κρεμμυδιώτη, αλλά και σε όλο το team της επιχείρησης. Ο λόγος; Μα φυσικά το πώς αντιμετωπίζουν αφενός το επάγγελμά τους και αφετέρου τους πελάτες τους. Πρόκειται για μία ομάδα δεμένη που απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν το αντικείμενο τους με όλη τους την ψυχή και κάθε μέρα αποτελεί για αυτούς μία αναμέτρηση με το «άψογο».

Στο Gnails by Gabriela θα βρείτε υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, spa, ημιμόνιμο, θεραπευτικό πεντικιούρ, αλλά και νυφικά πακέτα περιποίησης!

Κοινός παρονομαστής όλων των υπηρεσιών τα άριστης ποιότητας, επαγγελματικά προϊόντα, που σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προσφέρουν άριστα αποτελέσματα.

Μανικιούρ προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Μόλις καθίσετε στις αναπαυτικές καρέκλες του Gnails by Gabriela ξεκινά μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης, συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής, σε έναν χώρο «όνειρο».

Η ομάδα του nailsalon θα σας προσφέρει το ρόφημα της αρεσκείας σας κι έπειτα, θα ξεκινήσετε το ταξίδι της περιποίησης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, αλλά και τεχνικών, για να διακοσμήσετε τα νύχια σας, ενώ οι έμπειρες τεχνίτριες του θα ανταποκριθούν άριστα ακόμη και σε απαιτητικά σχέδια ή και περιπτώσεις.

Φεύγοντας από το nailsalon θα γίνετε δέκτες συχνών ερωτήσεων για τα νύχια σας και όχι άδικα, αφού τα αποτελέσματα είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακά.

Το πεντικιούρ ως μία ουσιαστική φροντίδα για τα κάτω άκρα

Στο Gnails by Gabriela το πεντικιούρ έχει τη δική του ιεροτελεστία, με τις ειδικές πολυθρόνες να προσφέρουν επιπλέον vibes άνεσης και χαλάρωσης.

Προσωπικό μας αγαπημένο το θεραπευτικό πεντικιούρ που προσφέρει πραγματικά αυτό που προδίδει το όνομά του – μία θεραπευτική προσέγγιση στα κάτω άκρα, που συνήθως ταλαιπωρούνται περισσότερο από την ορθοστασία και τα παπούτσια.

Επαγγελματικά προϊόντα για την προσωπική σας ρουτίνα περιποίησης

Τέλος, στον χώρο του Gnails by Gabriela θα βρείτε και διάφορα προϊόντα περιποίησης για τα άνω και κάτω άκρα, που θα βοηθήσουν στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας σας και στη διατήρηση του αποτελέσματος που θα σας προσφέρει το nail salon. Όλα τους προσεκτικά επιλεγμένα από τη Γαβριέλα, προκειμένου να έχετε και στο σπίτι σας…πραγματικά «μυστικά» ομορφιάς.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας τηλεφωνικά, online μέσω του website ή και μέσω της εφαρμογής για android!