Το βραβευμένο Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της και διαθέτει συνολικά 243 δωμάτια από τα οποία 24 σουίτες, κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής. Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες.

Τα ανακαινισμένα δωμάτια προσεγμένα στην κάθε τους λεπτομέρεια είναι ιδανικά για την πιο άνετη επαγγελματική διαμονή. Τα δωμάτια ξανασχεδιάστηκαν πρόσφατα συνδυάζοντας τα πρότυπα του νεοκλασικού εξωτερικού κτιρίου και τις σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση. Παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής με υψηλή αισθητική και πολυτελείς παροχές φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει υπόγειο και εξωτερικό parking, σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, free high-speed Wi-Fi σε όλους τους χώρους του καθώς και δωρεάν Shuttle Service.

Το συνεδριακό του ξενοδοχείου ανακαινίστηκε πλήρως και αποτελείται από 13 ολοκαίνουργιες πολυμορφικές αίθουσες που διαθέτουν φυσικό φωτισμό, προηγμένη τεχνολογία και είναι ιδανικές για κάθε περίσταση, από διεθνή συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις έως κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτυ. Η συνολική έκταση του συνεδριακού χώρου είναι 2500 τ.μ.

Στον προαύλιο χώρο, o ολοκαίνουργιος ειδικά διαμορφωμένος κήπος The Garden, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους πελάτες του ξενοδοχείου για να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ, σε ένα όμορφο εξωτερικό περιβάλλον, ο οποίος προτείνεται και για επαγγελματικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Ο νέος χώρος συνδυάζει την αίσθηση ενός φυσικού σκηνικού με την ποιοτική εξυπηρέτηση και τη φιλική διάθεση, τηρώντας φυσικά όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

Το Health Club που αποτελείται από γυμναστήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και σάουνα, προσφέρει μια ιδανική απόδραση από τις απαιτήσεις και δραστηριότητες της ημέρας.

Το ξενοδοχείο είναι βραβευμένο με το διεθνώς αναγνωρισμένο eco-label Green Key και έχει πιστοποιηθεί και για το 2024 επικυρώνοντας με αυτόν το τρόπο πως οι λειτουργίες και οι διαδικασίες του σέβονται το περιβάλλον (βραβεύεται από το 2016).

Στόχος των ανθρώπων του Grand Hotel Palace είναι να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον.

Grand Hotel Palace @ LINKEDIN