Κοσμοπολίτικη αύρα και μοναδική αίσθηση γαλήνη και ιδιωτικότητας, παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία και αριστοκρατική ατμόσφαιρα συνθέτουν ένα μοναδικό καμβά εμπειρίας που αξίζει να ζήσει κανείς περισσότερες από μία φορές.

Στη Θεσσαλονίκη της ιστορίας και του πολιτισμού, μητρόπολη και αιώνιο οικονομικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, δημιουργήθηκε το Grand Hotel Palace, το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Μόλις δυόμιση χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, το ξενοδοχείο συνδυάζει τη νεοκλασική κομψότητα με την άνεση, τη διαχρονική πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα, τη φινέτσα με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Aποστολή του Grand Hotel Palace είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακών υπηρεσιών στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού αλλά και του τουρισμού αναψυχής σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ιστορικού συμβολισμού, εφάμιλλου της Θεσσαλονίκης.

Το κτίριο του Grand Hotel Palace ανεγέρθηκε το 2004 και διατηρεί τη διαχρονική αισθητική αξία του νεοκλασικού, παρέχοντας ταυτόχρονα τους ποιοτικούς χώρους και τη λειτουργικότητα μιας σύγχρονης κατασκευής.

256 υπέρκομψα και ευρύχωρα δωμάτια και 5 υπέροχες σουίτες με θέα την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και 13 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, μαζί με το gourmet εστιατόριο «Seros Prime Dining» και το πολυτελές lounge bar «Marco Polo» ολοκληρώνουν την εικόνα δίνοντας τη διάσταση της ευ ζην εμπειρίας στις έννοιες της φιλοξενίας, των εκδηλώσεων και της εξυπηρέτησης.