Παγκόσμια γνωστή η φιλοξενία Hyatt έχει κερδίσει μία από τις υψηλότερες θέσεις στην παροχή υπηρεσιών.

Σε μικρή μόνο απόσταση από το διεθνές αεροδρόμιο Μακεδονία, δίπλα στο Regency Casino Thessaloniki και λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης βρίσκεται το Hyatt Regency Thessaloniki.

Ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, σε κομβικό σημείο ανάμεσα στο κέντρο και μερικές από τις ομορφότερες ακτές της Χαλκιδικής και τη μοναστική πολιτεία του Αγίου όρους.

152 μοναδικής αισθητικής δωμάτια, 42 τ.μ. το καθένα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 34 σουίτες, με πρόσβαση στον κήπο, ή με μπαλκόνι.

Οι διάσημες προεδρικές του σουίτες ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες με τις πολυτελείς και ραφιναρισμένες τους ανέσεις και το εξειδικευμένο τους προσωπικό.

Επιπλέον, το Hyatt Regency Thessaloniki προσφέρει τις μεγαλύτερες και τελειότερες ξενοδοχειακές υπηρεσίες συνεδρίων στα Βαλκάνια, με διαθεσιμότητα 1050 ατόμων τα πιο ευέλικτα επαγγελματικά πακέτα προσφορών και τις καλύτερες υπηρεσίες.

Ανάμεσα στα αδιαφιλονίκητα ατού του οι 5 αίθουσες συναντήσεων, οι 2 αίθουσες συνεδριάσεων και τα 1503 τετραγωνικά μέτρα διαθέσιμα για διασκέψεις.

Εξαιρετικά δημοφιλείς αποδεικνύονται οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, αλλά και ο εξωτερικός χώρος πολλαπλών χρήσεων.

Το εστιατόριο Ambrosia, το Oceana Pool Bar & Grill, το club Olympus αλλά και το κυριακάτικο brunch ολοκληρώνουν την εμπειρία σας.