Όταν αγαπάς τη δουλειά σου βρίσκεις συνεχώς τρόπους να την κάνεις συναρπαστική πρώτα για εσένα τον ίδιο κι έπειτα για τους πελάτες σου, που θέλεις να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο «I Hair U» που χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, στον χώρο της ομορφιάς των μαλλιών σας και όχι μόνο. Ως επίσημος συνεργάτης της Mod’s Hair Paris δημιουργεί τις τάσεις κάθε σεζόν κι έχοντας εδώ κι ένα χρόνο ενωθεί με το «Athannasio Hair Salon», το «I Hair U» έχει δυναμώσει κι άλλο την ομάδα του σε όλα τα επίπεδα.

Το πάθος, η αφοσίωση και το μεράκι σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την εμπειρία χρόνων και την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη έχουν φέρει το «I Hair U» πρώτο στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο, μια και την ομάδα του προτιμούν και αρκετοί επώνυμοι καλλιτέχνες.

Διάγνωση και συμβουλευτική

Αυτό που κάνει το «I Hair U» να ξεχωρίζει είναι η φιλοσοφία του, καθώς εκεί το κούρεμα, το χρώμα ή το χτένισμα δεν είναι απλή υπόθεση. Πρώτα απ΄ όλα γίνεται διάγνωση στα μαλλιά κάθε πελάτη. Τι ανάγκες έχουν, ποιες οι συνήθειες του πελάτη και ποια η συμπεριφορά των μαλλιών του. Με βάση αυτό προχωρούν οι ειδικοί στις κατάλληλες συμβουλές για την φροντίδα των μαλλιών σας κι έπειτα σε προτάσεις που θα σας κάνουν να απολαμβάνετε όχι μόνο όμορφα, αλλά και πραγματικά υγιή μαλλιά, εύκολα να διαχειριστείτε στην καθημερινότητά σας.

Η πολύχρονη εμπειρία της ομάδας του «I Hair U», η άρτια κατάρτιση και η συνεχής ενημέρωση κι εξέλιξη των μελών της εξασφαλίζουν μοναδικά αποτελέσματα.

«Ακούμε, προτείνουμε, εφαρμόζουμε και λαμβάνουμε το αποτέλεσμα», αυτή είναι η βασική σειρά των βημάτων που ακολουθούνται.

Σωστά εργαλεία και vegan προϊόντα

Ο χώρος της ομορφιάς εξελίσσεται συνεχώς και στο «I Hair U»  ακολουθούν τις τάσεις με αγάπη όχι μόνο για το αντικείμενό τους, αλλά και για την προστασία του πλανήτη. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι 100% vegan και με τα σωστά εργαλεία και άριστη τεχνική εγγυώνται αποτελέσματα αξιοζήλευτα.

Όσο για τις τάσεις, στο «I Hair U» τις δημιουργούν, δεν τις ακολουθούν απλά. Κάθε έξι μήνες η συνεργαζόμενη Mod’s Hair Paris, ενημερώνει τους ανά τον κόσμο partners της για τις νέες προτάσεις, που έχουν όνομα και «πατρόν». Υπάρχει λοιπόν κάθε σεζόν μία ανανεωμένη κολεξιόν, από την οποία μπορείτε να επιλέξετε ό,τι πιο… φρέσκο κυκλοφορεί στο χώρο και με την βοήθεια των ειδικών στο «I Hair U» να το φέρετε στα μέτρα σας.

Και περιποίηση άκρων και προσώπου

Ίδια ακριβώς φιλοσοφία θα συναντήσετε και στο τομέα του beauty που προσφέρεται στο «I Hair U». Επαγγελματικό make up, υπηρεσίες manicure και pedicure και περιποίηση φρυδιών (σχήμα, βαφή, brow lift) και βλεφαρίδων (βαφή, lash lift) από εξαιρετικούς επαγγελματίες θα σας χαρίσουν μοναδικά αποτελέσματα με την εγγύηση της φροντίδας μίας καλής βάσης.

Είτε πρόκειται για το πρόσωπο είτε για τα άκρα σας, η ομάδα του «I Hair U»  θα σας προτείνει ό,τι είναι καλύτερο για τις ανάγκες σας τη δεδομένη στιγμή και θα σας κάνουν ακόμα πιο όμορφους για μία ιδιαίτερη περίσταση, αλλά και για την καθημερινότητά σας.

Μας αξίζει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να νιώθουμε όμορφα και ευχάριστα κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Κι αυτό στο «I Hair U» το γνωρίζουν και το πρεσβεύουν με τη δουλειά τους.