Το JCrystals είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Θεσσαλονίκη το 2021 στην περιοχή της Μπότσαρη και τον Δεκέμβριο του 2023 μεταφέρθηκε στο κέντρο της πόλης επί της Γρ. Παλαμά 4.

Οι άνθρωποι πίσω από την επιχείρηση

Ιδιοκτήτες του είναι η Ιωάννα και ο Χρήστος, δύο νέοι άνθρωποι, το πάντρεμα των γνώσεων των οποίων έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην αγορά κοσμημάτων και ορυκτών στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χρήστος είναι πτυχιούχος Γεωλόγος με ειδίκευση στην Ορυκτολογία και εμπειρία 17 και πλέον ετών στον χώρο των ορυκτών. Σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα της Ιωάννας, το άρτιο αποτέλεσμα ήταν μονόδρομος, καθώς επιτεύχθηκε ο μοναδικός συνδυασμός της φυσικής ομορφιάς των ορυκτών και πετρωμάτων με τα κοσμήματα.

Κοσμήματα και ορυκτά

Το κατάστημα JCrystals δραστηριοποιείται κυρίως στην πώληση κοσμημάτων που ως επί το πλείστον σχετίζονται με λίθους ή ορυκτά, καθώς και τα φυσικά, ακατέργαστα ορυκτά, που προορίζονται είτε για συλλογή είτε για διακόσμηση.

Μάλιστα, η συλλογή σπάνιων ορυκτών αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές χόμπι εντός κι εκτός συνόρων, με τους συλλέκτες να προτιμούν το JCrystals για την αυθεντικότητα, αλλά και τη σπανιότητα των ορυκτών του.

Επιπλέον, θα βρείτε κοσμήματα από ασήμι, ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά και συνδυασμό αυτών με φυσικά ορυκτά, που δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Πολλά από τα κοσμήματα είναι χειροποίητα από την ομάδα του JCrystals, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και μοναδικότητα στο εκάστοτε δημιούργημά τους.

Το JCrystals είναι το ιδανικό μέρος για την επιλογή ενός δώρου που θα μείνει αξέχαστο στον παραλήπτη του. Περιηγηθείτε στην πλούσια συλλογή του και ανακαλύψτε ξεχωριστά κοσμήματα και αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Το eshop

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του JCrystals είναι απόλυτα εύχρηστο και προσφέρει μία ευχάριστη και ασφαλή αγοραστική εμπειρία στον χρήστη, προσφέροντάς του όλο τον πλούτο των ορυκτών του σε μερικά clicks. Μάλιστα, δίνει και τη δυνατότητα παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας μέσα σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες.

Επισκεφθείτε το κατάστημα JCrystals και αφεθείτε στη μαγεία των ορυκτών. Ο Χρήστος και η Ιωάννα θα σας μυήσουν σε αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο κόσμο, συστήνοντάς σας παράλληλα σε κοσμήματα απαράμιλλης ομορφιάς.