Η οικογένεια Καράμπελα βρίσκεται στον χώρο της μαναβικής για πάνω από 40 χρόνια. Με γνώση, αλλά και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, δημιούργησαν πριν 10 χρόνια έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο, το Οπωροπωλείο Καράμπελας στην Γεωργίου Παπανδρέου 90 (πρώην Ανθέων), στην Καλαμαριά.

Πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από τον κόσμο, τόσο για την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων του, όσο και για την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους του. Δικαίως θεωρείται εδώ και χρόνια πλέον, ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα καταστήματα του χώρου του στην πόλη και ίσως είναι το πιο gourmet οπωροπωλείο της Θεσσαλονίκης.

Ανοιχτό 7 μέρες την εβδομάδα, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ -με εύκολη πρόσβαση τόσο με τα πόδια όσο και με το αυτοκίνητο -για τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά, αλλά και παραδοσιακά προϊόντα, όπως και ένα σωρό λιχουδιές για το τραπέζι σου. Στην κυριολεξία στο Οπωροπωλείο Καράμπελας, θα βρεις τα πάντα!

Ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου

Στο Οπωροπωλείο Καράμπελας σε περιμένουν τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά
-όπως και πληθώρα βιολογικών προϊόντων- από όλο τον κόσμο. Από τα γνωστά και αγαπημένα προϊόντα εποχής, μέχρι ιδιαίτερες γεύσεις από κάθε γωνιά της γης. Εδώ θα βρεις πιπεριές jabaneros, μανιτάρια λευκά shimeji, μανιτάρια king oyster, πατάτες μπλε, dragonfruit, πιταχάγια κίτρινη, passionfruit κι ένα σωρό άλλα!

Εκτός όμως από τα προϊόντα μαναβικής, στο Οπωροπωλείο Καράμπελας υπάρχει κι ένα μικρό παντοπωλείο, με μοναδικά παραδοσιακά και delicatessen προϊόντα. Κατεψυγμένες πίτες με παραδοσιακό φύλλο και πλούσια γέμιση, φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί, φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα, χειροποίητα ζυμαρικά, μέλι, αλλά και τα αγαπημένα προϊόντα Navarino Icons από Costa Navarino.

Navarino Icons

Τα προϊόντα Navarino Icons παράγονται σε μικρές ποσότητες από τοπικούς μικρούς παραγωγούς, με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια της εταιρίας.

Είναι εμπνευσμένα από τις πλούσιες παραδόσεις και την ιστορία της περιοχής, με στόχο τα προϊόντα αυτά που είναι εξαιρετικής ποιότητας να αποτελέσουν το μέσο για να έρθει σε επαφή το κοινό με τη φυσική ομορφιά της Μεσσηνίας και την κληρονομιά των τοπικών παραδόσεων. Για τα προϊόντα χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες από τα κτήματα, τους ελαιώνες και τους λαχανόκηπους της Costa Navarino.

Τρεις γενιές γεύση και ποιότητα, με μεγάλη ποικιλία και πάντα με χαμόγελο. Μέχρι που θα σου μεταφέρουν τα ψώνια σου…και στο αυτοκίνητο! Το Οπωροπωλείο Καράμπελας είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο αγαπημένος σου προορισμός για το τραπέζι σου!