Το Κουζινάκι είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 2016 στην περιοχή του ΟΣΕ, στην Αγίων Πάντων. Πέτυχε γρήγορα να δημιουργήσει το δικό του κοινό και τη δική του φήμη στην περιοχή και ως φυσιολογική εξέλιξη της ανάπτυξης του δημιούργησε και το δεύτερο εστιατόριο του, πιο κεντρικά στην περιοχή της Καμάρας.

Αν αναζητάτε λοιπόν, ένα εστιατόριο όπου θα βρείτε ποιοτικό και γευστικό χειροποίητο μαγειρευτό φαγητό ημέρας, τότε σίγουρα αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός.

Εδώ θα βρείτε το απόλυτο σπιτικό φαγητό, κυριολεκτικά σαν της μαμάς. Οι λαχταριστές γεύσεις και οι μυρωδιές των παραδοσιακών πιάτων της Ελληνικής κουζίνας είναι το σήμα κατατεθέν στο Κουζινάκι. Φαγητό σαν της μαμάς, μαγειρεμένο με αγάπη, μεράκι και τα πιο αγνά υλικά.

Καθημερινά θρεπτικά, υγιεινά μαγειρεμένα πιάτα

Στο Κουζινάκι θα βρείτε καθημερινά περίπου 15 διαφορετικά είδη φαγητού. Είναι όλα χειροποίητα, δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο, και είναι πάντα φαγητά ημέρας και σερβίρονται ζεστά, όπως πρέπει να είναι το σπιτικό φαγητό.

Υπάρχει διαφορετικό μενού κάθε μέρα, με κάποια πιάτα σταθερά και κάποια που εναλλάσσονται, ώστε να έχετε κίνητρο να το επισκέπτεστε καθημερινά. Η ποικιλία είναι μεγάλη και σίγουρα θα ανακαλύψετε το αγαπημένο σας πιάτο.

Ωστόσο, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τους λαχανοσαρμάδες, τα λαδερά γεμιστά ή τα φασολάκια, τα κλασσικά και πολυαγαπημένα μουσακά και παστίτσιο, το χοιρινό κότσι, το φρέσκο ψάρι, το χταπόδι με μακαρονάκι και τα κολοκυθάκια γεμιστά. Ότι και να επιλέξετε, σίγουρα θα το απολαύσετε!

Η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στα καλύτερά της

Η ομάδα στο Κουζινάκι έχει επιστρατεύσει όλο της το μεράκι και φαίνεται πως τα καταφέρνει. Οι σταθεροί, καθημερινοί πελάτες του, αλλά και οι εξαιρετικές κριτικές που λαμβάνουν, αποδεικνύουν πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο.

Ακόμη, κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες του κόσμου, η επιχείρηση κρατά όσο γίνεται σταθερές και προσιτές τις τιμές. Η επιθυμία τους, άλλωστε είναι το κοινό τους να επιλέγει τα εστιατόρια τους για να προμηθεύονται το καθημερινό τους γεύμα.

Αγαπούν να ετοιμάζουν κάθε μέρα για εσάς αυθεντικό, σπιτικό φαγητό, που μπορείτε να το παραλάβετε σε take away.

Στο Κουζινάκι βρίσκετε καθημερινά τις πιο νόστιμες και υγιεινές επιλογές. Εδώ δεν θα δοκιμάσετε απλά φαγητό σαν της μαμάς, αλλά όλες τις γνήσιες, παραδοσιακές γεύσεις των παιδικών σας χρόνων!