Η αλλαγή είναι εμφανής. Είναι ολοκληρωτική.

Στη διάταξη του χώρου. Στις λειτουργίες του. Στα υλικά της κατασκευής.

Μέσα στην αλλαγή όμως κάτι παραμένει πολύ γνώριμο. Είναι πάντα αισθητό. Η απόλυτη προσήλωση στις επιθυμίες σας. Η απόλυτη προσοχή στις ανάγκες σας. Το επίπεδο της φιλοξενίας και του service που έκαναν το Makedonia Palace να ξεχωρίζει μεταξύ των ξενοδοχείων της κατηγορίας του. Αυτά που έκαναν το Makedonia Palace θρύλο.

Υπέροχα δωμάτια και σουίτες με ζεστά γήινα χρώματα σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον. Κλασική κομψότητα. Τεχνολογίες που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το φωτισμό και τη θερμοκρασία από το smartphone σας. Η παραμικρή λεπτομέρεια με πολυτελείς παροχές είναι φροντισμένη, ώστε τα δωμάτια να είναι ευρύχωρα και να δέχονται φυσικό φως. Επιλέξτε θέα. Προς την πόλη, αν προτιμάτε τη ζωντάνια. Προς τη θάλασσα, αν αγαπάτε την ηρεμία.

Το ξενοδοχείο θέτει ψηλά τον πήχη και στη γεύση με τον executive chef του Σωτήρη Ευαγγέλου να δημιουργεί για εσάς μοναδικά signature dishes. Τέλος μοναδικές business υπηρεσίες τίθενται στην υπηρεσία σας για εταιρικά meetings & business συνέδρια σε 11 πολυτελείς & άριστα εξοπλισμένες αίθουσες που υπόσχονται να καλύψουν στο ακέραιο κάθε επαγγελματική σας ανάγκη.

Εντυπωσιάστε και εμπνεύστε τους καλεσμένους σας προσφέροντάς τους άριστες υλικοτεχνικές υποδομές και μοναδικές ανέσεις με μαγευτική θέα στον Θερμαϊκό.