Η Mamma Natura έχει εδραιωθεί εδώ και πολλά χρόνια στην παιδική ένδυση, καθώς οι απαρχές της βρίσκονται στο 1963, όταν και πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία της στην οδό Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την επωνυμία NEGRO.
Λίγα χρόνια αργότερα μετονομάστηκε σε ΣΕΡΑΦΙΝΟ, ενώ στη συλλογή προστέθηκε και η bebe σειρά MAMMA NATURA. Η σημερινή εταιρεία λειτουργεί υπό την επωνυμία ΣΕΡΑΦΙΝΟ – MAMMA NATURA αποτελώντας μια από τις πλέον επιτυχημένες οικογενειακές επιχειρήσεις του κλάδου, με εμπορική παιδεία και συνεχώς ανοδική και αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Στο επίκεντρο η αγάπη για το παιδί

Τα σχεδόν 60 χρόνια πορείας και εμπειρίας τους, οι πελάτες που τους εμπιστεύονται απόλυτα για τα παιδιά τους και οι άνθρωποι που εργάζονται για την εταιρεία, είναι ο συνδυασμός που έγινε οδηγός για τη δημιουργία του Mamma Natura.
Η αγάπη των ανθρώπων της Mamma Natura για το παιδί είναι εμφανής μέσα από τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Είναι η ποιότητα των υφασμάτων, τα άνετα σχέδια, τα σύγχρονα μοτίβα, η ποικιλία σε χρώματα και άλλα πολλά, που δημιουργούν όλα μαζί ένα μοναδικό «κολάζ» συναισθημάτων, που διαμορφώνουν την παιδική μόδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υφάσματα από το καλύτερο βαμβάκι της Μεσογείου

Καθ’όλη τη διάρκεια της πορείας της, η Mamma Natura δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ την ασυναγώνιστη ποιότητα που επιδίωκε για τα ρούχα της. Αδιαμφισβήτητα, η ποιότητα των ρούχων είναι το μεγάλο ατού της εταιρείας, καθώς στη μονάδα παραγωγής της χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο τα καλύτερα βαμβάκια της Μεσογείου.
Επιπλέον, παρά την πολυετή παρουσία στην αγορά, η Mamma Natura δεν χάνει στιγμή τις καινοτόμες νότες της και τη σύγχρονη ταυτότητα, μιας που η εξέλιξη της γραμμής, του στυλ και της μόδας είναι πάντα ανοδική, ενώ η δυνατότητα δημιουργίας νέων τάσεων και σχεδίων όλο τον χρόνο κατατάσσει τους ανθρώπους της στην κορυφή των δημιουργών παιδικών ρούχων.

Σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές των προϊόντων, σίγουρα αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για τον χώρο της παιδικής ένδυσης και μία απόλυτα value for money επιλογή.
Στο κατάστημα Mamma Natura επί της Βενιζέλου θα αισθανθείς σαν να μπαίνεις σε ένα άκρως φιλικό και οικείο περιβάλλον, περιστοιχιζόμενος από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στην επιλογή σου.

Η εξυπηρέτηση των πελατών, το ήθος και η ευγένεια του προσωπικού, κάνουν τη Mamma Natura να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος παρόμοιων καταστημάτων, ενώ η ποιότητα και οι τιμές τους απογειώνουν την εμπορικότητα της εταιρείας.

Ένα εύχρηστο e-shop γεμάτο δημιουργικότητα για τους μικρούς μας φίλους

Το e-shop της Mamma Natura είναι από τα πιο αγαπημένα των γονιών, καθώς μέσα σε αυτό μπορούν να αναζητούν με ευκολία και άνεση τα ρούχα που χρειάζονται για τα παιδιά τους.

Περιηγήσου στο ηλεκτρονικό κατάστημα και θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε παιδικά ενδύματα, για ηλικίες από ενός έως δεκαέξι ετών, βρεφικά ρούχα, αξεσουάρ, ρούχα εγκυμοσύνης, βαπτιστικά και προίκα μωρού.