Το Medi Face θα το βρείτε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της Μητροπόλεως 46-48. Οι πόρτες του άνοιξαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2019 και από τότε αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μας beauty spots αφενός για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και αφετέρου για τον επαγγελματισμό της ομάδας του.

Πρόκειται για έναν χώρο ομορφιάς που προσφέρει τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, υψηλής ποιότητας και μάλιστα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Στο Medi Face παρέχονται εξατομικευμένες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα σας, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι θεραπείες υλοποιούνται από τις έμπειρες και καταρτισμένες αισθητικούς του, με απώτερο στόχο να βελτιώσουν στο μέγιστο βαθμό την εικόνα κάθε γυναίκας και άνδρα που επισκέπτεται τον χώρο, με τις εξειδικευμένες κοσμητικές υπηρεσίες του Medi Face.

Θεραπείες προσώπου

Στο Medi Face οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες για το πρόσωπο σας, είναι σίγουρα η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, η θεραπεία αντιγήρανσης με ραδιοσυχνότητες, αλλά και ο βαθύς καθαρισμός – το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα λαμπερό και σφριγηλό δέρμα.

Επιπλέον, στον χώρο του θα βρείτε και πλήρως εξατομικευμένη θεραπεία για δέρματα με τάσεις ακμής.

Αναλυτικά οι θεραπείες προσώπου:

 • Καθαρισμός προσώπου
 • Θεραπείες ακμής
 • Θεραπείες Αντιγήρανσης
 • Θεραπείες σύσφιξης προσώπου
 • Θεραπείες Λεύκανσης
 • Θεραπείες Ματιών
 • Θεραπείες Ενυδάτωσης & Λάμψης
 • Μεσοθεραπείες Προσώπου

Θεραπείες σώματος

Αναφορικά με τις θεραπείες σώματος, ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, αυτές για το αδυνάτισμα. Ειδικότερα, στο Medi Face θα βρείτε το πρωτοποριακό EMS Fraxlipo για αύξηση της μυϊκής μάζας και απώλεια λίπους, με τη χρήση της προηγμένης FEM εστιασμένης μαγνητικής ακτινοβολίας υψηλής έντασης, που διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες.

Το μηχάνημα απελευθερώνει υψηλή συχνότητα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, ενεργοποιώντας τους μύες σε βάθος μέχρι 8cm, προκαλώντας συνεχή διάταση και συστολή των μυών και επιτυγχάνοντας την εκγύμναση τους, προκαλώντας τους μηχανισμούς λιπόλυσης.

Οι θεραπείες σώματος:

Σε κάθε γυναίκα και άνδρα πραγματοποιείται ανάλυση σώματος μέσω ειδικού scanner ώστε να αναλυθούν οι ανάγκες του  και να εφαρμοστούν οι εξατομικευμένες θεραπείες για αδυνάτισμα, τoπικό πάχος, λιποδιάλυση, κυτταρίτιδα, μυϊκή ενδυνάμωση, σύσφιξη, λεμφική αποσυμφόρηση.

Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο Medi Face, με πιστοποιημένα πρωτόκολλα για την άμεση και ολοκληρωμένη λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη, είναι οι:

 • Μεσοθεραπεία
 • Cavitation
 • Ραδιοσυχνότητες
 • Λεμφική αποσυμφόρηση
 • Lipo laser
 • Cryolipolisis
 • EMS Fraxlipo

Αποτρίχωση

Το Medi Face διαθέτει το Diode Alex Laser, μηχάνημα 4ης γενιάς τελευταίας τεχνολογίας με μια εργονομικά σχεδιασμένη κεφαλή η οποία σαρώνει την υπό θεραπεία περιοχή, διαχέοντας σε αυτή μια υψηλής συγκέντρωσης δέσμη φωτός.

Η  αποτρίχωση με το διοδικό laser πραγματοποιείται μόνο από το καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό του Medi Face.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο laser είναι  ενδεδειγμένη λύση για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς είναι ανώδυνο και δεν προκαλεί ερεθισμούς, ενώ είναι κατάλληλο και για μαυρισμένες επιδερμίδες.

Spa massage

Μην παραλείψετε να ζήσετε στιγμές αναζωογόνησης και χαλάρωσης για το σώμα και το πνεύμα, μέσα από τα είδη του μασάζ που γίνονται από τους εξειδικευμένους θεραπευτές του Medi Face, με εμπειρία ετών σε χώρους spa.

Τα αιθέρια έλαια, η απαλή μουσική και η χαλαρωτική ατμόσφαιρα θα απογειώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Τι κάνει το Medi Face να ξεχωρίζει;

Αυτό που κάνει το Medi Face να ξεχωρίζει είναι πως το team του φροντίζει να διατηρείται αναλλοίωτη η φυσική ομορφιά και η νεότητα με ουσιαστική γνώση, πολυετή εμπειρία, διαρκή εκπαίδευση και υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Άλλωστε, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, με τα λαμπερά χαμόγελα των ευχαριστημένων πελατών τους να σφραγίζουν την εγγύηση της επιτυχίας.