Τα ομορφότερα χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης είναι συγκεντρωμένα στο υπέροχο αυτό ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο κέντρο της.

Ζωντανή κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένη αίσθηση γαλήνης και παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία.

111 δωμάτια και 7 σουίτες, όλα προσεκτικά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, δίπλα στα παραδοσιακά “Λαδάδικα” και με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο, ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Η ζεστή ατμόσφαιρα του δωματίου αγκαλιάζει τον επισκέπτη, κάνοντάς τον να αισθάνεται οικειότητα με τον χώρο, ενώ η πολυτέλεια και το στυλ σε συνδυασμό με τη στρατηγική του θέση στην καρδιά του εμπορικού και οικονομικού κέντρου της πόλης κάνουν το Mediterranean Palace έναν ανεπανάληπτο προορισμό.

Με την στρατηγική του θέση στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και τις συνεδριακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την επιτυχία ενός συνεδρίου, με σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό και επτά χώροι πολλαπλών χρήσεων με δυνατότητα φιλοξενίας από 10 έως 400 άτομα.

Όσο για την πιο όμορφη μέρα και νύχτα της ζωής σας, αυτήν του γάμου σας και πάλι το ταξίδι σας ξεκινά από το Mediterranean Palace.Τα signature menu, η συλλογή των κρασιών, η γαµήλια τούρτα, η µουσική, η διακόσµηση και το προσωπικό θα δηµιουργήσουν την τέλεια εικόνα που οραµατίζεστε για τη µεγάλη ηµέρα!