Το Mediterranean Palace είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με 111 δωμάτια και 7 σουίτες, όλα κομψά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις. Η τοποθεσία του Mediterranean Palace το αναδεικνύουν σε ιδανικό σημείο διαμονής, αφού βρίσκεται δίπλα στα παραδοσιακά “Λαδάδικα” και έχει εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Συγκεντρώνοντας τα ομορφότερα χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης, το Mediterranean Palace χαρακτηρίζεται από την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία με νότες ζωντανής κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας και εκλεπτυσμένης αίσθησης γαλήνης. Η πολυτέλεια και το στυλ, σε συνδυασμό με τη στρατηγική του θέση στην καρδιά του εμπορικού και οικονομικού κέντρου της πόλης, κάνουν το Mediterranean Palace έναν ανεπανάληπτο προορισμό.

Παράλληλα, οι συνεδριακές αίθουσες σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και την ευελιξία των υπηρεσιών που παρέχονται, υποστηρίζουν κάθε είδος εκδήλωσης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουν και η φροντίδα του έμπειρου προσωπικού, συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία των εκδηλώσεων, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες.