Τα καταστήματα Ostria Boutique είναι από τα fashion forward stores που κλέβουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Θα τα βρείτε στην Θεσσαλονίκη στο κέντρο της πόλης, Πρόξενου Κορομηλά 35 και στην Μύκονο, Εμμανουήλ Φαμέλη 1, με τις minimal βιτρίνες τους να κάνουν τη διαφορά!

Το concept και η ιδέα των Ostria Boutique, δημιουργήθηκε από την ανάγκη του κόσμου να μπορεί να βρει προχωρημένες και ξεχωριστές δημιουργίες στην avant garde, contemporary και dark fashion scene. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου και της μόδας, με συνεχή παρουσία σε διάφορα fashion shows και showrooms σε όλο τον κόσμο, μετέφεραν μια νέα aura style στην Ελλάδα, με brands της διεθνούς αγοράς.

Όταν το ανδρικό στυλ περνά σε άλλο επίπεδο 

Στα Ostria Boutique το ανδρικό στυλ περνά σε άλλο επίπεδο. Εδώ θα βρείτε πρωτοπόρες και καινοτόμες luxury συλλογές από το εξωτερικό, κατά βάση σε ασπρόμαυρη παλέτα.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουν στην υψηλή ποιότητα  των υλικών και υφασμάτων όπως και στον καινοτόμο σχεδιασμό των ρούχων από fashion designers ανά τον κόσμο.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα και ξεναγηθείτε σε ρυθμούς της alternative casual street ware and avant garde clothing.
Θα ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα outfits από τις πιο ψαγμένες γραμμές έως τις πιο classic συλλογές.

Μονόχρωμα oversized, longline, με ιδιαίτερες γραμμές, κοψίματα και ραφές που αποτελούν “υπογραφή” της ιδιαιτερότητας  και μοναδικότητας των Ostria Boutique!

Από τα πιο ιδιαίτερα brands που φιγουράρουν στις βιτρίνες και στα ράφια τους, είναι τα premium Isaac Sellam από το Παρίσι, τα La Haine Inside Us από Ιταλία, τα Nomen Nescio από Φινλανδία και τα  Sandro Marzo από την Ελβετία, στην κατηγορία της avant garde fashion, όλα sustainable με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Θα βρείτε επιπλέον κατά αποκλειστικότητα τα brands JOE CHIA από Μαλαισία και τα Κορεάτικα SAN263_1, με καθαρές και αυστηρές γραμμές που προσδίδουν στο Japanese style.

Ασφαλείς επιλογές με casual looks από ιταλικά brands όπως Xagon, Imperial, Why not και Over D.

Σε αποκλειστικότητα σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε επίσης την εταιρεία PURO SECRET με χειροποίητα δερμάτινα sneaker boots υψηλής αισθητικής από την Βόρεια Ιταλία.

Τα Opera Prima είναι αρώματα που μπορείτε να τα βρείτε σε 4 Boutique σε όλη την Ευρώπη, είναι unisex fragrances με base notes: wood, tonkabean, black paper, leather, cuban tobacco και συγκαταλέγονται στη luxury “niche” market.

Μια ομάδα που ξεχωρίζει 

Τα καταστήματα Ostria Boutique έχουν ξεχωρίσει για την κορυφαία τους ποιότητα και το χαρακτηριστικό τους στυλ, αλλά ταυτόχρονα για το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που τα απαρτίζει. Είναι μια ομάδααξίαεμπιστοσύνης που δίνει το καλύτερο εαυτό της, με ειλικρινή διάθεση και γνώση για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η συνεχής ενημέρωση τους για τις νέες τάσεις από επισκέψεις  σε πολλά showrooms, runways και international fashiontrade shows τους καθιστούν professionals and experts.

Το E-Shop

Το 2021 δημιουργήθηκε και το Eshop  των καταστημάτων των Ostria Boutique, για να καλωσορίσει και να εξυπηρετήσει το στυλ και το ύφος χωρίς περιορισμούς και σύνορα, με δυνατότητα αποστολής σε όλο τον κόσμο, διαρκή ενημέρωση συλλoγών και προσεκτική επιλογή  του κάθε προϊόντος από τους τους ειδικούς  fashion  buyers των Ostria. Το διαδικτυακό κατάστημα κατάφερε γρήγορα να ασκήσει επιρροή και στο online shopping με τη φιλοξενία των πιο σύγχρονων τάσεων της ανδρικής μόδας από όλο τον κόσμο. (www.ostriaboutique.com)

Με βάση την ποιότητα και τη μοναδικότητα των προϊόντων, τα καταστήματα Ostria Boutique προσφέρουν alternative and unique experience.