Το πάθος για το κόσμημα και τη μόδα ήταν η κινητήρια δύναμη που οδήγησε τον Νίκο Τσίμπλιο στη δημιουργία της εταιρείας OXZEN το 1992. Μετά από 31 και πλέον χρόνια στον χώρο του κοσμήματος, όπως μας εξηγεί, αυτό που κρατά άσβεστη την επιθυμία του για τη διαρκή ανάπτυξη του brand, αλλά και για το επάγγελμά του, είναι η ικανοποίηση που νιώθει όταν βλέπει την αγάπη των πελατών τους, τόσο για τα κοσμήματά τους, όσο και για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σκοπός της εταιρείας OXZEN είναι να προσφέρει στους πελάτες της κοσμήματα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, παρέχοντας παράλληλα την καλύτερη καθοδήγηση στην κατάλληλη επιλογή κοσμήματος, αλλά και στην φιλική προς τον καταναλωτή εμπειρία αγορών στα καταστήματα τους.

Το ασήμι και το ατσάλι στο επίκεντρο

Τα δύο καταστήματα της εταιρείας βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης –στην Τσιμισκή, στην καρδιά της πόλης- και στην περιοχή της Νεάπολης, και μία επίσκεψη είναι αρκετή για να σας μυήσει από την πρώτη στιγμή, στον φινετσάτο κόσμο της OXZEN.

Στον χώρο των καταστημάτων θα βρείτε εισαγόμενα κοσμήματα υψηλής ποιότητας, casual, επίσημα, αλλά και χειροποίητα.Το ασήμι και το ατσάλι είναι η αδυναμία της ομάδας της OXZEN, φροντίζοντας να μας προσφέρει εξαιρετικά σχέδια κοσμημάτων τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

Κομψότατα κολιέ (ατσάλινα, ασημένια, με πέρλες, κολιέ ματάκι ή μονόγραμμα ή καρδιά, σταυροί) υπέροχα και μοναδικά δαχτυλίδια για κάθε καθημερινή ή ιδιαίτερη περίσταση (ατσάλινα, ασημένια, μονόπετρα, σεβαλιέ, σειρέ διακοσμημένα με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους) εντυπωσιακά βραχιόλια (ατσάλινα, ασημένια, ριβιέρα) ιδιαίτερα σκουλαρίκια (ατσάλινα, ασημένια, κρεμαστά, κρίκοι, κρικάκια μικρά, καρφωτά,  earcuffs, earclimbers, αφαλού) αλλά και όμορφες σχεδιαστικά αλυσίδες ποδιού, συνθέτουν την πλούσια γκάμα προϊόντων και επιλογών του ΟΧΖΕΝ τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άνδρα.

Αυτό που σίγουρα όμως κερδίζει τις εντυπώσεις είναι το συνολικά άριστο service της ομάδας των καταστημάτων ΟΧΖΕΝ που θα σας βοηθήσει άμεσα να διαλέξετε το ιδανικό κόσμημα για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βάζοντας έτσι και τη δική της «υπογραφή» στις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας.

Θα ενθουσιαστείτε με την συσκευασία του κάθε προϊόντος που θα επιλέξετε, ενώ θα σας εντυπωσιάσει η συμβουλευτική συμβολή των ανθρώπων του OXZEN ακόμη και για την φροντίδα του κάθε κοσμήματος, προτείνοντας σας πολύτιμα και σημαντικά tips για να παραμένουν πάντα σαν καινούρια.

Το eshop

Παράλληλα, η εταιρεία δημιούργησε το 2017 και το ηλεκτρονικό της κατάστημα (www.oxzen.gr) διευρύνοντας το κοινό των πελατών της τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από όλη την Ελλάδα, με κύριο στόχο της την ολοκληρωμένη κάλυψη των επιθυμιών και των αναζητήσεων για ποιοτικό κόσμημα και από τη γυναίκα και από τον άνδρα, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Αυτό που έχει πετύχει πάντως όλα αυτά τα χρόνια η OXZEN και είναι άξιο θαυμασμού, είναι το ότι έχει κερδίσει τη σταθερή και επαναλαμβανόμενη προτίμηση από το κοινότης, έχοντας μαζί του μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού που όλο και δυναμώνει με το πέρασμα των ετών.

Γι’ αυτό και η «υπόσχεση» της εταιρείας για το μέλλον είναι η αδιαπραγμάτευτη προσήλωση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, με ιδιαίτερο στυλ και κομψότητα και μάλιστα, στις πιο προσιτές τιμές.