Τα καταστήματα υποδημάτων Sandy.S λειτουργούν στην ελληνική αγορά από το 2003. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν διαγράψει μια ανοδική πορεία, αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης του κοινού σε αυτά. Η σταθερή πελατεία που εμπιστεύεται τα βήματά της στα Sandy.S γνωρίζει πολύ καλά ότι εκεί θα βρει την επώνυμη ποιότητα στο παπούτσι για τον άνδρα και τη γυναίκα.
Το πρώτο κατάστημα Sandy.S λειτούργησε στη Θεσσαλονίκη, μέσα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα. Παρουσία του Sandy.S υπάρχει επίσης στην Αθήνα, μέσα στο εμπορικό κέντρο River West.

Κατόπιν, η αλυσίδα επεκτάθηκε και στην υπόλοιπη Ελλάδα και πλέον συναντάμε καταστήματα Sandy.S στα Γιαννιτσά, τη Φλώρινα και το Ρέθυμνο.Corner των Sandy.S θα βρείτε επίσης μέσα στα πολυκαταστήματα ΝΟΤΟS και HONDOSCenter.
Τα καταστήματα Sandy.S λειτουργούν υπό τη διεύθυνση της Adam’sShoes, της εταιρίας που πρωτοπορεί στο παπούτσι για 50 και πλέον χρόνια και αποτελούν τα καταστήματα λιανικής της εν λόγω εταιρίας.

Το στυλ και η ποιότητα στα… πόδια μας

Στη βιτρίνα των καταστημάτων Sandy.S υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους νέα σχέδια, νέες προτάσεις, και τα πιο όμορφα παπούτσια για κάθε σαιζόν! Η διάθεσή μας αλλάζει, το ίδιο και η εμφάνισή μας, γι’ αυτό και τα Sandy.S φροντίζουν να έχουμε στη συλλογή μας υποδήματα τελευταίας λέξης της μόδας και φυσικά, κορυφαίας ποιότητας.

Τα Sandy.S, τα καταστήματα που αγαπάμε, που πρωτοπορούν στη μόδα και στις νέες collection, παρουσιάζουν και φέτος ιδιαίτερα σχέδια από κορυφαία brands. Με τη βοήθεια του έμπειρου team τους, γνωρίζουμε τις νέες τάσεις, ενημερωνόμαστε και κυρίως ανανεωνόμαστε.
Στα Sandy.S ξεχωρίζουν τα sneakers για άνετες βόλτες, τα μποτάκια και αρβυλάκια, τα loafers και ταμοκασίνια, όπως επίσης και οι γόβες, τα elegant μποτίνια, και πολλά, πολλά άλλα, που καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκας που αναζητάει πάντα το καλύτερο.

Επιπλέον, στα Sandy.S, μπορείτε να συνδυάσετε γυναικείες τσάντες Cafenoir, αλλά και ανδρικές ζώνες Levi’s και άλλα αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο look.

Επώνυμες συλλογές

Τα Sandy.S διακρίνονται για συλλογές που καλύπτουν τις ανάγκες ανδρών και γυναικών, αφού περιλαμβάνουν collections από μοντέρνα έως πιο κλασικά σχέδια. Αυτή ήταν πάντα η φιλοσοφία και ο στόχος των Sandy.S – να προσφέρουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες και μοντέρνες collection υποδημάτων μοναδικής αισθητικής και ποιότητας.

Εδώ θα βρείτε συλλογές από τα κορυφαία brands της αγοράς, όπως Αdam’s Shoes, WallStreet, Levi’s, Marila, CafeNoir, Jumper και άλλα πολλά που ανανεώνονται συνεχώς για να παρουσιάσουν πάντα κάτι νέο, πάντα κάτι ξεχωριστό.

Το e-shop

Και φυσικά τα Sandy.s εξυπηρετούν την πελατεία τους σε όλη την Ελλάδα μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, όπου έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε άμεσα το αγαπημένο σας ζευγάρι, με δωρεάν παράδοση.