Το Somma Vogatsikou κοσμεί την αγορά της Θεσσαλονίκης από τον Μάιο του 1998, στη συμβολή των οδών Βογατσικού με Προξένου Κορομηλά, αποτελώντας επί 25 χρόνια μία εγγύηση ποιότητας, αλλά και καινοτομίας στο χώρο της ένδυσης στην πόλη, προσφέροντας επιλεγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε τιμές που τα καθιστούν value for money.

Δημιουργός του Somma Vogatsikou είναι ο Θωμάς Χατζηνικολάου, παιδί εμπορικής οικογένειας, με βαθιές καταβολές από το εμπόριο από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Για τον ίδιο ήταν ίσως μονόδρομος να ασχοληθεί με τον εν λόγω τομέα. Μέσα από τη μακρά εμπειρία του στον χώρο και τα συνεχή επαγγελματικά του ταξίδια στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του εξωτερικού, γνωρίζει πως η υψηλή ποιότητα προϊόντων δεν αρκεί.

Στόχος του ήταν εξ αρχής να δημιουργήσει έναν όμορφο και εξαιρετικής αισθητικής χώρο όπου η κάθε γυναίκα θα νοιώθω οικεία, δίνοντας τη δυνατότηταστην ομάδα του να της παρουσιάσει και να της προσφέρει όλες τις επιλογές που της ταιριάζουν, προκειμένου να αποκτήσει ένα outfit που δύσκολα θα βρει αλλού. Και τα κατάφερε.

Η δημιουργία φινετσάτων outfits ως μία άρτια ιεροτελεστία

Το Somma Vogatsikou δεν ανήκει στην κατηγορία των καταστημάτων του «fast fashion». Αντιθέτως, εδώ θα αισθανθείτε τους προβολείς να «πέφτουν» πάνω σας, ενώ θα απολαύσετε το άψογο και προσωποκεντρικό service που θα σας προσφέρει το team του, ώστε να δημιουργήσετε μαζί ένα άψογο total look. Άλλωστε, όταν αποφασίζουμε να κάνουμε μία ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας, θέλουμε να… κακομάθουμε τοιουτοτρόπως τον εαυτό μας και να «γευθούμε» την όλη διαδρομή. Το Somma Vogatsikou είναι ο ιδανικός χώρος για να ζήσετε μία πραγματική εμπειρία, που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστή.

Η διαδικασία του shopping στο Somma Vogatsikou είναι μία άρτια ιεροτελεστία, όπου η κάθε γυναίκα βρίσκεται στο επίκεντρο και το έμπειρο team του, φροντίζει ώστε να δημιουργήσει για αυτήν ένα ολοκληρωμένο σύνολο, απόλυτα συμβατό με την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και το στυλ της.

Επώνυμα brands από όλο τον κόσμο

Στον ιδιαίτερα όμορφο χώρο του καταστήματος θα βρείτε μοναδικά προϊόντα για την ένδυση και την υπόδυσή σας, όπως επίσης τσάντες και αξεσουάρ. Όλα τους διαλεγμένα ένα προς ένα, προκειμένου να δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Στο Somma Vogatsikou θα βρείτε ρούχα και αξεσουάρ εταιρειών υψηλών προδιαγραφών από όλο τον κόσμο, όπως LiuJo, Souvenir, Motel, TensioneIn, Kocca, Kaffe, Peppercorn, Igi&Co, Laura Biagiotti, αλλά και ελληνικών, όπως Ozai n Ku.

Δίνοντας την απαραίτητη προσοχή ακόμη και στις πιο λεπτές αποχρώσεις της φιλοσοφίας που διέπει την κάθε γυναίκα, το Somma Vogatsikou πετυχαίνει πάντα να δημιουργεί outfits που αντικατοπτρίζουν την τελευταία λέξη και τάση της μόδας, σε συνδυασμό πάντα με την υπογραφή των στιλιστικών γνώσεων και εμπειριών τους.