Το THE MET HOTEL διακεκριμένο μέλος των Design Hotels, τοποθετημένο σε κομβικό σημείο, σε μια από τις πιο ζωντανές γωνιές της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης, αποτελεί μια κορυφαία επιλογή φιλοξενίας. Με 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, προσφέρει στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που ταξιδεύουν είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, μια ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου μητροπολιτική εμπειρία.

Στο χώρο του THE MET HOTEL πέρα από τη διαμονή σας, έχετε την ευκαιρία να μυηθείτε στα μυστικά της δημιουργικής ελληνικής κουζίνας , να απολαύσετε υπέροχες γευστικές προτάσεις της σύγχρονης ασιατικής γαστρονομίας και ατελείωτη ποικιλία ευφάνταστων κοκτέιλ . Από το Sky Bar, το Long Bar, το εστιατόρια Avenue 48, το εστιατόριο Chan, το Chan bar ως και την υπηρεσία δωματίου.

Ακόμα, το THE MET HOTEL μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχειρηματικής ή εταιρικής εκδήλωσης ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητά της.

Η εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου προσφέρει την απόλυτη ‘’απόδραση’’ ενώ για όσους επιζητούν τη χαλάρωση, το υπερσύγχρονο κέντρο αναζωογόνησης M’ SPA προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών και εξατομικευμένων θεραπειών αποκατάστασης και ευεξίας, που θα κάνουν τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο χαλαρωτική και ευχάριστη.