Ο όμιλος γυμναστηρίων TopFitness αποτελεί τον μεγαλύτερο στον τομέα του στη Θεσσαλονίκη, με 9 πολυδύναμα γυμναστήρια στο ενεργητικό του και μάλιστα, σε κεντρικές τοποθεσίες, με συνεχή επέκταση και αδιαπραγμάτευτη παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στον χώρο του fitness. Παράλληλα, είναι από τους παλαιότερους στον χώρο, καθώς το πρώτο του γυμναστήριο στην Τούμπα άνοιξε το 1988.

Με όπλα στη φαρέτρα τους τη συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών, την υπευθυνότητα, αλλά και την αγάπη για τη γυμναστική, η επιτυχία ήταν μονόδρομος. Ταυτόχρονα, μία απαράβατη αρχή του TopFitness από την αρχή, ήταν πως η άθληση είναι για όλους, γι’ αυτό και φρόντισαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις καλύτερες τιμές της αγοράς – μία αρχή την οποία τιμούν μέχρι και σήμερα, 35 χρόνια μετά.

Η προπόνηση ως τρόπος ζωής

Ο βασικός στόχος της ομάδας των γυμναστηρίων TopFitness είναι να εμπνεύσουν τους αθλούμενους κάθε ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης να κάνουν τη γυμναστική κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Σε όλα ανεξαιρέτως τα γυμναστήρια του ομίλου θα βρείτε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Το team του δεν σταματά στιγμή να εξελίσσεται και να παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις στο fitness για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε αθλούμενου. 

Standard και Premium υπηρεσίες

Στα γυμναστήρια TopFitness θα βρείτε κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα εκγύμνασης σε group. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόγραμμα υψηλής έντασης (HIIT) 30λεπτών, TOP 30, το οποίο προσφέρει τα μέγιστα οφέλη που έχει η άσκηση στην υγεία σας, σε ελάχιστο χρόνο.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο 30λεπτο σύστημα προπόνησης με το οποίο μπορείτε να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προπονητικών μεθόδων. Ακόμη, από τα πιο δημοφιλή προγράμματα είναι το Cycling workout, το TRX, αλλά και το Power plate.

Μάλιστα, στο γυμναστήριο στον Κυανό Σταυρό υπάρχει και κλειστή θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων, όπου μπορείτε να απολαύσετε ελεύθερη κολύμβηση, να παρακολουθήσετε μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης ή να συμμετέχετε σε ένα από τα τμήματα Aqua Aerobics, Σωματικής Αποκατάστασης ή Θεραπευτικής Γυμναστικής – πάντα με την επίβλεψη των ναυαγοσωστών.

Τα γυμναστήρια TopFitness αποτελούν ένα ιδανικό περιβάλλον εκγύμνασης, που εκτός από τις standard υπηρεσίες με τα βάρη και τα ομαδικά προγράμματα που ανανεώνονται διαρκώς, προσφέρουν και προσωποποιημένα προπονητικά προγράμματα (personal training), με κορυφαίο αυτό του pilates reformer που έχει φέρει επανάσταση στο fitness σε όλο τον κόσμο. Κατατάσσεται στις premium υπηρεσίες του γυμναστηρίου και σίγουρα, αποτελεί μία άκρως αποτελεσματική και ασφαλή οδό για την επίτευξη τόσο της εις βάθος εκγύμνασης όσο και της ευλυγισίας, ενώ συνίσταται και σε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα.

Η ομάδα των γυμναστηρίων TopFitness τρέχει καθημερινά σε έναν… μαραθώνιο, προκειμένου να παράσχει στους αθλούμενούς της αυτό που αξίζουν – ένα άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον εκγύμνασης, σε συνδυασμό με τη σωστή καθοδήγηση από τους έμπειρους προπονητές της.

Ένας αγώνας που δικαιώνεται με το πέρασμα των ετών, με αποτέλεσμα το brand του TopFitness να κατατάσσεται στα κορυφαία της κατηγορίας του. Μία πορεία σταθερή, που κοιτά μόνο μπροστά, με θεμέλιο λίθο της τη συνεχή εξέλιξη – μία πορεία επιτυχίας και βαθιάς αφοσίωσης.