Αν ανήκεις στους λάτρεις του Asian και του ethnic food, αν αναζητάς αυθεντικές και ψαγμένες γεύσεις και αν είσαι έτοιμη/-ος να κάνεις τολμηρές γαστρονομικά επιλογές, τότε το «Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας» είναι ο ιδανικός προορισμός για εσένα.

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο αποτελεί πόλη έλξης για πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα, καθώς είναι το μόνο που συγκεντρώνει προϊόντα από όλες τις ηπείρους του κόσμου.

Στα ράφια του θα βρεις σίγουρα αυτό που αναζητάς, ενώ συνεχώς προστίθενται και άλλα προϊόντα. Η μεγάλη του ποικιλία είναι αποτέλεσμα της συνεχούς αναζήτησης εμπόρων και προμηθευτών από όλον τον κόσμο από το team του, με ταξίδια σε κορυφαίες εκθέσεις του εξωτερικού.

Μια ιστορία που έχει τις ρίζες της στο 1924

Ο ιδιοκτήτης του «Παντοπωλείου της Ασιατικής Κουζίνας», Μιχάλης Σωτηριάδης, γεννήθηκε σε εμπορική οικογένεια και αργότερα, αποφάσισε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση η οποία μετρά πολλές δεκαετίες. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή…

Η ιστορία ξεκινά το 1924, όταν ο προπάππους του άνοιξε ένα παντοπωλείο επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου. Τη σκυτάλη πήρε ο παππούς του και αργότερα ο πατέρας του, με το «Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης» επί της Κομνηνών. Τον Φεβρουάριο του 2020, ο Μιχάλης Σωτηριάδης έκανε το δικό του βήμα στον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης με ένα κατάστημα που έμελλε να κλέψει τις εντυπώσεις, παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας που απλώθηκε ακαριαία σε ολόκληρη την υφήλιο.
Το «Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας» αποτελεί ένα χώρο μοναδικό στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι το μόνο που προμηθεύεται προϊόντα ασιατικής κουζίνας, σε συνδυασμό με προϊόντα από την Άπω Ανατολή, την Αφρική, τη Λατινική και Βόρεια Αμερική.

Καθώς εξερευνάς τους χώρους του «Παντοπωλείου της Ασιατικής Κουζίνας» αισθάνεσαι πραγματικά τις αισθήσεις σου να διεγείρονται, καθώς ανακαλύπτεις γεύσεις εξωτικές, που σου κινούν το ενδιαφέρον, συσκευασίες πολύχρωμες και ευφάνταστες που σε προσκαλούν να δοκιμάσεις το περιεχόμενό τους και σκεύη ασιατικά που σε εντυπωσιάζουν και αδημονείς να δεις στο δικό σου τραπέζι. Δεν υπάρχει περίπτωση να το επισκεφτείς και να μην θέλεις να δοκιμάσεις όλα αυτά τα ιδιαίτερα προϊόντα στα ράφια του…

Στο «Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας» μπορείς να βρεις ποικίλα προϊόντα ασιατικής κουζίνας όπως noodles, ricecake, springrolls, φύλλα springrolls και συνοδευτικά ντιπ.

Εδώ θα βρεις μέχρι και Sushi Meal Kit σε περίπτωση που θέλεις να πειραματιστείς και να κάνεις το δικό σου sushi στην άνεση του σπιτιού σου, αλλά και chopsticks, ποικιλία σκευών και διακοσμητικών!

Λαχταριστά σνακ για όλη την οικογένεια

Το «Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας» είναι ένα κατάστημα για όλη την οικογένεια, γι’ αυτό λοιπόν δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους ούτε τους λιλιπούτειους θαμώνες του, καθώς φροντίζει να τους παρέχει νοστιμότατες λιχουδιές και αγαπημένα σνακ!

Παράλληλα, πέρα από τη λιανική, προμηθεύει καταστήματα και με χονδρική πώληση, κατόπιν παραγγελίας, ενώ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία και το e-shop του καταστήματος, για να έχεις όλα αυτά τα προϊόντα με μία παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σου!

Πάντα οι ιστορίες εμπορικών οικογενειών ενέχουν μία γοητεία άλλων εποχών, με την ιστορία της οικογένειας Σωτηριάδη να αποτελεί μία τέτοια περίπτωση, καθώς κατάφεραν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης για σχεδόν έναν ολόκληρο αιώνα!
Και συνεχίζουν, γιατί το «Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας» ήρθε για να μείνει, έχοντας στη φαρέτρα του εμπειρία ετών και άφθονη αγάπη για το αντικείμενο!