Περνώντας από την οδό Επταλόφου στην Κάτω Τούμπα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πέσει το μάτι σας στο νούμερο 53, καθώς τα χρώματα και το μοναδικό design του Cocuzel ξεχωρίζουν.

Η ιδιοκτήτριά του, Βασιλική Παπαδοπούλου, έχοντας σχεδόν 15 χρόνια εμπειρίας στην περιποίηση των άκρων, αποφάσισε το 2018 να ανοίξει τη δική της επιχείρηση, δημιουργώντας έναν χώρο που αποτελεί την προσωποποίηση του girly chic, με περίσσια φροντίδα και περιποίηση. Το μεράκι και η αγάπη απέδωσαν και το Cocuzel μέσα σε μόλις 5 χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένα από τα top nail salons στην Τούμπα και την Θεσσαλονίκη γενικότερα.

Η ομάδα του Cocuzel απαρτίζεται από ανθρώπους γεμάτους πάθος, όρεξη και αγάπη για τη δουλειά τους. Θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο και θα σας προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης, προσεγμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Μέσα από τη ζεστασιά της υποδοχής τους, θα νιώσετε  οικειότητα και άνεση από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε, πρόκειται για ένα κατάστημα που απευθύνεται σε όλους και το εννοεί – γυναίκες, άνδρες, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, εδώ όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Το team του είναι άριστα εκπαιδευμένο στην περιποίηση των άκρων, ενώ δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις συνθήκες υγιεινής, τόσο στην καθαριότητα όσο και στην αποστείρωση.

Υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ

Στο Cocuzel θα βρείτε υπηρεσίες μανικιούρ (απλό, ημιμόνιμο, gel, ακρυλικό, ενισχυμένο, «χτιστό») και πεντικιούρ (απλό, ημιμόνιμο, θεραπευτικό).

Οι έμπειρες τεχνίτριες του αποτελούν εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα που θα «κοσμεί» τα άκρα σας.

Οι επιλογές σας σε χρώματα, σχέδια και τεχνικές πολλές, ενώ το nailart θα σας ενθουσιάσει με τη φαντασία και τη δεξιοτεχνία των εκάστοτε σχεδίων.

Mastersστην τοποθέτηση βλεφαρίδων

Το Cocuzel αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας επαγγελματικών προϊόντων για βλεφαρίδες Lash Box LA, με ειδικά εκπαιδευμένο team, καθιστώντας τους masters στον τομέα, σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Οι θεραπείες βλεφαρίδων είναι: one by one, light volume 2D, volume 3D, glam volume 4D-5D, mega volume 8D+, lash lift και βαφή.

Παράλληλα, μπορείτε να τονίσετε και τα φρύδια σας με βαφή ή brow lamination.

Η επιτυχία στο βλέμμα σας είναι εγγυημένη!

Υπηρεσίες αποτρίχωσης

Στο Cocuzel θα βρείτε και υπηρεσίες αποτρίχωσης, τόσο με κερί, όσο και με laser για πιο μόνιμο αποτέλεσμα.  Το δεύτερο είναι ένα νέο τεχνολογικά Laser Alexandrite, που εκμεταλλεύεται τη βαθιά διείσδυση και τα διαφορετικά βάθη που προσφέρει η ταυτόχρονη εκπομπή των 3 διαφορετικών μηκών κύματος που διαθέτει, τα 755nm του Laser Alexandrite (για τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση ενέργειας κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες τρίχες), τα 808nm (για τη μεγαλύτερη διείσδυση στον θύλακα της τρίχας και εφαρμογή όλο το χρόνο) και τα 1064nm (για τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση της ενέργειας βαθιά στον θύλακα ακόμη και για τις πιο σκούρες επιδερμίδες).

Πλήθος επαγγελματικών προϊόντων μεταπώλησης

Last but not least, στα ράφια του Cocuzel θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης. Κρέμες, λαδάκια, scrub και άλλα πολλά, προσεκτικά επιλεγμένα από το team του καταστήματος, προκειμένου να διατηρήσετε τα άριστα αποτελέσματα που θα σας προσφέρουν και στο σπίτι σας. Ανακαλύψτε τα και μέσω του e-shop του στο www.cocuzel.gr/shop/