Η Energiers είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς που δημιουργήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη από την οικογένεια του Αθανασίου Κνη. Με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, το brand Energiers αναπτύχθηκε ραγδαία και συνεχίζει 40 χρόνια μετά, να έχει ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χάρη στον συνδυασμό υψηλού σχεδιασμού και απόλυτης προσήλωσης στις προδιαγραφές ποιότητας, στις ιδιαιτερότητες και τους κανονισμούς ασφαλείας των παιδικών ενδυμάτων.
Ο κος Χρήστος Κνης με σπουδές σε Business Administration, επιτελεί χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου, καθώς ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης από τον ιδρυτή και πατέρα του, κο Αθανάσιο Κνη και τη μητέρα του κα Ευθαλία Κνη, ενώ ο κος Ιωάννης Κνης ανέλαβε χρέη Εμπορικού Διευθυντή. Ο κ. Αθανάσιος Κνης μεταλαμπάδευσε στη δεύτερη γενιά τις γνώσεις του στην παραγωγή ενδυμάτων με βάση τα διεθνή πρότυπα, που προέκυψαν από τη μακροχρόνια ενασχόληση και εμπειρία του με το εν λόγω αντικείμενο.

Παιδικά ρούχα ασυναγώνιστης ποιότητας

«Τα παιδιά μας εμπνέουν, οι αξίες μας οδηγούν!» – αυτά τα λόγια είναι η κινητήρια δύναμη που εμπνέει τους ανθρώπους της Energiers να φανταστούν, να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν ποιοτικά και μοντέρνα ρούχα, σχεδιασμένα με μεράκι, σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός παιδιού.
Καθημερινό τους μέλημα είναι να «χρωματίσουν» τη ντουλάπα των μικρών μας φίλων με ιδιαίτερα, αλλά και πρακτικά ρούχα και να τους προσφέρουν ένα απίθανο ταξίδι μόδας.
Στόχος τους είναι να ντύνουν τα παιδιά ποιοτικά κάνοντάς τα να νιώθουν άνετα, χαρούμενα και ταυτόχρονα όμορφα με την εμφάνισή τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε θέματα ποιότητας, ενώ δεν μένουν μόνο στα επίσημα πιστοποιητικά κατασκευής ρούχων. Εφαρμόζουν υψηλή τεχνογνωσία κατασκευής και βαφής, ώστε να ελαχιστοποιούνται περιπτώσεις αλλεργιών και δερματικών παθήσεων.

Best-sellers

Οι φόρμες της Energiers σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη την έντονη καθημερινότητα ενός παιδιού, αλλά και της πολυάσχολης μητέρας. Άλλες παράγονται από καθαρό βαμβάκι, φροντίζοντας την υγεία των παιδιών που έχουν αλλεργίες και δερματικές παθήσεις και άλλες από βαμβάκι και πολυέστερ που χαρίζουν άριστο φινίρισμα και εξαιρετική αφή. Οι φόρμες Energiers είναι ανθεκτικές, μοντέρνες, με πρωτότυπα prints, κατάλληλες να αντέχουν στο πολύ παιχνίδι. Διατίθενται με κουκούλα, ζακέτα, σε μια ποικιλία χρωμάτων και στυλ.

Ταυτόχρονα, θα βρείτε casual outfits για απογευματινές εξόδους στα οποία κυριαρχούν τα denim, φούτερ και easywear φορέματα, αλλά και σύνολα για πιο επίσημες περιστάσεις όπως oxford πουκάμισα, party φορέματα & chinos παντελόνια.

Τέλος, συγκεκριμένα για τη βρεφική συλλογή, η Energiers μεριμνά και με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή επιλέγει φιλικά και απαλά υφάσματα από καθαρό βαμβάκι και βαφές χωρίς τοξικές ουσίες. Σχεδιάζει πρακτικά, άνετα, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα βρεφικά ρούχα που συντροφεύουν τα μωρά σε κάθε τους στιγμή.

Τεράστια ποικιλία προϊόντων για παιδιά 0-16 ετών

Το πρωτεύον χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει την εταιρία Energiers είναι η ευρεία προϊοντική γκάμα που μπορεί να καλύψει κάθε ηλικία και ανάγκη ενός παιδιού.
Συγκεκριμένα, τα προϊόντα της Energiers απευθύνονται σε ηλικίες από 0 έως 16 ετών. Ταυτόχρονα με τη casual σειρά, υπάρχει και πλήρη γκάμα γιορτινών ρούχων αλλά και πυτζάμες, μαγιώ καθώς επίσης και όλα τα αξεσουάρ που συνοδεύουν την ένδυση.
Το δεύτερο στοιχείο που κάνει τα προϊόντα της Energiers να ξεχωρίζουν είναι ο συνδυασμός υψηλής μόδας σύμφωνα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές τάσεις, η κορυφαία ποιότητα, οι υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, αλλά και η δίκαιη σχέση ποιότητας και τιμής.

Ένα τρίτο χαρακτηριστικό είναι οι αρχές και οι αξίες που διέπουν την οικογένεια Αθανασίου Κνη, το προσωπικό και την εταιρία Energiers. Επίσης, η διευρυμένη παρουσία της με δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αποτελεί ένα βασικό χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει. Συγκεκριμένα η εταιρία διαθέτει 4 σημαντικά κανάλια διανομής μέσα από τα οποία τα προϊόντα της διατίθενται σε 15 εταιρικά & 5 franchise καταστήματα, σε περισσότερα από 350 πανελλαδικά σημεία μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών, online αλλά και με εξαγωγές σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που η Energiers πραγματοποιεί αφορούν: τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον. Η εταιρία Energiers AE, πιστεύει και επενδύει στις μακροπρόθεσμες συνεργασίες καθώς με αυτόν τον τρόπο εδραιώνονται σχέσεις εμπιστοσύνης. Έτσι, λοιπόν, επιλέγει να έχει σταθερούς συνεργάτες, προμηθευτές, εργαζόμενους αλλά και πιστούς τελικούς καταναλωτές.

Στα καταστήματα Energiers θα βρείτε ειδικούς κάδους περισυλλογής χρησιμοποιημένων ρούχων, όπου εκεί μπορείτε να προσφέρετε αυτά που δεν χρειάζεστε πια. Η Energiers συγκεντρώνει τα ρούχα και σε συνεργασία με την Fabric Republic απολυμαίνονται, κατηγοριοποιούνται και είτε προωθούνται σε οργανισμούς και ιδρύματα είτε ανακυκλώνονται! Επίσης, η Energiers παρέχει μόνιμη έκπτωση 15% σε ανέργους, τρίτεκνους και πολύτεκνους, ενώ κάθε χρόνο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συλλόγων πολυτέκνων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Καβάλας δωρίζει στα παιδιά πρώτης δημοτικού το πρώτο τους σχολικό σακίδιο.
Επιπλέον, η Energiers στηρίζει άπορες οικογένειες, φιλόπτωχους συλλόγους, φιλανθρωπικά ιδρύματα, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους προσφέροντας ρουχισμό και οικονομική στήριξη, ενώ προέβη και στη δωρεά εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας και νοσοκομειακών εργαλείων στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Τέλος, η Energiers επενδύει σε ηλεκτρονικά συστήματα, προσπαθώντας να αξιοποιήσει στο μέγιστο την ηλεκτρονική επικοινωνία, τόσο εντός όσο και εκτός εταιρίας, με στόχο τον περιορισμό στο ελάχιστο δυνατόν του χάρτινου αρχείου. Το άχρηστο χαρτί περισυλλέγεται με σκοπό την ανακύκλωση. Επίσης, ανακυκλώνονται όλα τα κιβώτια και οι παλέτες. Αξίζει επίσης να αναφερθεί η αρωγή της Energiers στην αναδάσωση που πραγματοποιήθηκε στο Ποικίλο Όρος, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος και του Υφυπουργού Ανάπτυξης, κου Κιλτίδη.