Μια νεοκλασική οικία του 1906 ξαναγεννήθηκε το 2018 για να επαναπροσδιορίσει τη διασκέδαση, την παρέα, και το καλό φαγητό σε ένα πανέμορφο χώρο με τεράστια ιστορία…που μας μάγεψε για τα καλά.

Αν αναρωτιέσαι πώς πήρε αυτό το όνομα, ας σε διαφωτίσουμε. Η Έπαυλη Μαρόκκου  χτίστηκε από τον αυστριακό υπήκοο Ιωάννη Μαρόκκο γύρω στο 1906. Έπειτα πωλήθηκε στην οικογένεια Μπουρλά, πέρασε στα χέρια του Δημοσίου και το 1985 ανακηρύσσεται διατηρητέο μνημείο και αποτελεί πλέον και επίσημα ένα τμήμα της πολιτιστικής κληρονομιάς μας. Το 1986 ήταν η πρώτη φορά που έγινε καφέ μπαρ με το όνομα «Πανσέλοινος» και έπειτα άλλαξε χρήση – καθώς ήταν για χρόνια το τμήμα τροχαίας στην περιοχή.

Σήμερα η Έπαυλη Μαρόκκου επιτέλους… βρήκε τον καλύτερο εαυτό της. Ένα μελίσσι κόσμου, μουσικών και θετικών vibes πλανάται στον χώρο και από την πρώτη μέρα έγινε talk of the town – αφού έρχονται από όλη την πόλη για να πιουν τον καφέ τους, να δοκιμάσουν νέα πιάτα στο brunch ή να απολαύσουν το κοκτέιλ τους!

Ένα ανοιχτό μαγαζί για όλους, για τη νυχτερινή έξοδο, για ένα ξεχωριστό γεύμα, για μια παρέα που θέλει να πιει και να τσιμπήσει κάτι στη μέση, για κάποιον που επιστρέφει από τη βραδινή του βόλτα στην παραλία!

Το μυστικό της Έπαυλης, είναι πως ταιριάζει με όλους και όλες τις διαθέσεις

Το δυνατό της χαρτί, εκτός από όλα τα άλλα, είναι πως, διαθέτει δύο αυλές, μια μπροστά και μια πίσω όπου ειδικά το καλοκαίρι η δροσιά του «τα σπάει».  Ένας χώρος οικείος και ταυτόχρονα επιβλητικός, προσιτός και elegant. Εδώ θα μαζευτεί η παρέα για μπύρα και σνακ, εδώ μπορείς να έρθεις για ένα ρομαντικό δείπνο ή για καφέ με τους φίλους σου.

Ξεχωριστές επιλογές φαγητού και μοναδικά food pairings

Εδώ θα πετύχεις πάντοτε κάτι δημιουργικό! Mε ανανεωμένο τον κατάλογο των cocktails, θα βρεις όλο και κάποια νέα συνταγή εφαρμοσμένη από τον μπαρ μάνατζερ της Έπαυλης και το team της, ενώ στο φαγητό πάντα θα υπάρχει κάτι άλλο για να δοκιμάσεις με πρωτοποριακές ιδέες από το f&b manager και τους σεφ!

Να προτείνουμε το combo κρασί και σούσι για μια έξοδο με το ταίρι σου και το Mexican combo για την παρέα αν και η πληθώρα επιλογών θα σου κάνει κάπως… δύσκολη την παραγγελία αφού δεν θα ξέρεις τι να πρωτοπάρεις.