Το γυμναστήριο, είναι ένα πολύτιμο δώρο στο σώμα και την υγεία μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και η καθιστική ζωή επιβάλλουν το να προσθέσουμε τη γυμναστική στο πρόγραμμά μας, βελτιώνοντας συνολικά την υγεία και την ευεξία του οργανισμού μας. Αυτό ήταν και το όραμα τριών κορυφαίων γυμναστών, που δημιούργησαν το «Fitness Power Base» ένα personal training & semi group fitness center, στην οδό Αμπελοκήπων 10, στη Σταυρούπολη.

Τους χαρακτηρίζει η θετική τους διάθεση και η προσήλωση στους στόχους μας. Κύριο μέλημα της ομάδας του «Fitness Power Base» είναι να γυμνάζει όχι μόνο με αποτέλεσμα ένα ωραίο σώμα αλλά κυρίως με στόχο το αίσθημα χαράς και την ψυχολογική ικανοποίηση που νιώθουμε όταν ξεπερνάμε  τους εαυτούς μας. Γιατί ποτέ δεν είναι αργά για να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

«Fitness Power Base» – exceptional trainers

Η ψυχή του «Fitness Power Base», δεν είναι άλλη, από τους ιδιοκτήτες του, τον Ιωάννη Παπαδόπουλο και τον Κωνσταντίνο Κοτσαριδη, οι οποίοι είναι πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με καριέρα σε Super League και στο εξωτερικό και με πολλές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα παίδων, νέων και ελπίδων. Αναλαμβάνουν το ρόλο του συνοδοιπόρου στην άθληση και την υγεία μας και αναδεικνύουν την άσκηση προσαρμόζοντάς την στα μέτρα και τις δυνατότητές μας.

Διακρίνονται για την εμπειρία χρόνων που έχουν στη φαρέτρα τους, την αστείρευτη διάθεσή τους να παρέχουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στους αθλούμενους, τη συνεχή επιμόρφωση για να βελτιστοποιήσουν τις γνώσεις τους. Εμείς, δεν έχουμε παρά να αφεθούμε στα έμπειρα χέρια τους, να μας καθοδηγήσουν με το μοναδικό επαγγελματισμό τους και να απολαύσουμε την πιο υγιεινή και όμορφη εκδοχή του εαυτού μας.

«Fitness Power Base» – premium υπηρεσίες

Στο «Fitness Power Base», πρωταρχικός τους σκοπός, είναι η προσαρμογή κάθε τύπου άθλησης στις μοναδικές μας ανάγκες, ανάλογα με τη φυσιολογία του οργανισμού μας. Για το λόγο αυτό, το ασύγκριτο προτέρημά του, σε σχέση με άλλους χώρους άθλησης, είναι ότι η προπόνηση γίνεται είτε personal (one to one), είτε σε μικρά τμήματα (maximum 6 άτομα), με στόχο να παρέχεται η απόλυτη υποστήριξη δύο πλήρως καταρτισμένων γυμναστών στους αθλούμενους των τμημάτων και την αποφυγή τραυματισμών. Παράλληλα, όλα τα προγράμματα, είναι απόλυτα σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα σε εμάς.

Ορισμένα από τα βασικά προγράμματα υπηρεσιών του «Fitness Power Base» είναι τα ακόλουθα και χρησιμοποιούνται ή προσαρμόζονται από τους γυμναστές στο εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο κάθε αθλούμενος:

  • Small Group Training
  • Circuit Training
  • Stability & Mobility
  • Pilates
  • Tabata
  • TRX
  • Strength Training
  • Recovery

Πέρα όμως από την επίβλεψη των ασκήσεων, το εξειδικευμένο με επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία team του «Fitness Power Base», είναι στη διάθεσή μας για να μας προσφέρει συμβουλές διατροφής και ευεξίας, ώστε να διασφαλίζεται πάντα η  θετική μας ενέργεια, δημιουργώντας μία σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης.

Στο «Fitness Power Base», ζούμε την απόλυτη εμπειρία εκγύμνασης. Στο χώρο τους, μπορούμε να βρούμε μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία προσαρμόζονται στο ατομικό πρόγραμμα του καθενός μας, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Χαλάρωση και ευεξία στο χώρο του «Fitness Power Base»

Στο μοναδικό, ολοκαίνουριο και πεντακάθαρο χώρο του «Fitness Power Base», μπορούμε να βιώσουμε μία σαγηνευτική εμπειρία γαλήνης, να αφήσουμε τις αισθήσεις μας να χαλαρώσουν και να νιώσουμε ένα κύμα ευεξίας, απολαμβάνοντας τις πιο κορυφαίες και εξειδικευμένες υπηρεσίες μασάζ. Μία μοναδική απόδραση από την καθημερινότητα που θα αναζωογονήσει την ψυχή και το σώμα μας!

Ξεκινάμε τώρα το δυναμικό πρόγραμμα άθλησης του «Fitness Power Base» και βάζουμε στόχο την υγεία και την ευεξία μας!