Με ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, το παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand “Georg Jensen”, είναι συνώνυμο με την εκπληκτική παραδοσιακή δεξιοτεχνία, την άριστη ποιότητα κατασκευής και τη διαχρονική αισθητική. Το καλλιτεχνικό ταλέντο σε συνδυασμό με το μοναδικό δημιουργικό όραμα του ιδρυτή της, Georg Jensen, ήταν τα θεμέλια πάνω στα οποία δημιουργήθηκε η εταιρία στην Κοπεγχάγη, το 1904.

Το brand συνεργάζεται με τους πιο καινοτόμους σχεδιαστές και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον μοναδικό σχεδιασμό κοσμημάτων & ειδών σπιτιού. Συχνά οι εμβληματικές δημιουργίες Georg Jensen, εκτίθενται στις μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης σε όλο τον κόσμο.

Από διαχρονικά masterpieces μέχρι εντυπωσιακά κοσμήματα, ρολόγια και προϊόντα για το σπίτι, στις συλλογές του οίκου θα ανακαλύψετε iconic αντικείμενα που καλύπτουν κάθε ανάγκη και επιθυμία.

Dinnerware Collections

Οι συλλογές dinnerware, ξεχωρίζουν για τον διαχρονικό minimal σχεδιασμό τους και είναι κατασκευασμένες από εξειδικευμένους τεχνίτες με παραδοσιακές τεχνικές και υλικά εξαιρετικής ποιότητας, όπως η πορσελάνη και το ανοιξείδωτο ατσάλι, που θα διαρκέσουν από γενιά σε γενιά.

Εμβληματικές συλλογές, όπως η Cobra, η Bernadotte, η Alfredo και η Sky, συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με τη μοντέρνα αισθητική. Κομψές καράφες, εξαιρετικά σετ από ασημένια μαχαιροπήρουνα, ocktail shakers ή coolers σαμπάνιας και κρασιού, θα αποτελέσουν το τέλειο centrepiece για το μπαρ ή την τραπεζαρία σας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία με αληθινό σκανδιναβικό στυλ, είτε πρόκειται για καθημερινή χρήση, είτε για κάποια ειδική περίσταση!