Η σημασία της λέξης noblor [<νομπλόρ>] αντικατοπτρίζει τον άνθρωπο που χαρακτηρίζεται από ευγένεια, με μεγάλη αντοχή στην αλλοίωση – ό,τι δηλαδή πρεσβεύει και το κοσμηματοπωλείο NOBLOR στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Η έννοια της ευγένειας απαρτίζεται από πλήθος παραμέτρων. Σίγουρα, είναι ένας τρόπος μετάδοσης θετικής ενέργειας, αλλά κυρίως αποτελεί συνώνυμο της ομορφιάς και της κομψότητας.

Κοσμήματα για κάθε περίσταση

Στις βιτρίνες του NOBLOR, γεμάτες φαντασία και χρώματα, μπορείτε να βρείτε πλήθος κοσμημάτων για κάθε περίσταση της ζωής σας. Από τις πιο επίσημες μέχρι και τις καθημερινές στιγμές μας, το NOBLOR βάζει τη δική του υπογραφή στη ζωή μας, μέσα από τις μοναδικές δημιουργίες του.

Τα σκήπτρα κρατούν ο χρυσός κι οι πολύτιμες πέτρες τα οποία προσφέρουν τις μοναδικές τους ιδιότητες στο κόσμημα που αγκαλιάζουν, αναδεικνύοντας κομμάτια της προσωπικότητας αυτού που τα φορά.

Στο κοσμηματοπωλείο NOBLOR η δημιουργικότητα κι η φαντασία είναι άρρηκτα συνυφασμένες σ’ένα συνεχώς εξελισσόμενο καλλιτεχνικό ταξίδι, με την έμπνευση να προέρχεται από τα καθημερινά ερεθίσματα που λαμβάνονται από το περιβάλλον, την ευγένεια κι απ’ όλες τις αισθήσεις, με γνώμονα τις λιτές και κομψές γραμμές.
Όλα τα κοσμήματα του NOBLOR είναι προσεκτικά κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, πολλή αγάπη και σεβασμό στα πολύτιμα μέταλλα, αλλά και στο περιβάλλον.
Ακόμη κι οι μικρές λεπτομέρειες λαμβάνονται προσεκτικά υπόψη, διασφαλίζοντας ότι τα υλικά και η τεχνοτροπία είναι φιλικά κι όχι επιβλαβή προς το περιβάλλον.

Αυθεντική εξυπηρέτηση με την ευγενή υπογραφή του NOBLOR
Αξιοσημείωτη είναι και η εξυπηρέτηση που θα βιώσετε στο NOBLOR, με το προσωπικό του να είναι καταρτισμένο με το AJP του Gemological Institute of America, προσφέροντάς σας απλόχερα τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Μοναδικές προσωποποιημένες δημιουργίες

Στο NOBLOR μπορείτε να κατασκευάσετε το δικό σας κόσμημα όπως το έχετε φανταστεί, καταφέρνοντας να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα, με την ιδιαιτερότητα και την κομψότητα του τελικού αποτελέσματος.

Η ιεροτελεστία της χάραξης

Επιπλέον, στο κοσμηματοπωλείο NOBLOR μπορείτε να δώσετε στο κόσμημά σας την προσωπική σας πινελιά ή να κάνετε ένα μοναδικό δώρο στους ανθρώπους που αγαπάτε, με την μεγάλη γκάμα επιλογών χάραξης – μία υπηρεσία ειδικά σχεδιασμένη για να επιτευχθεί ένα προσωποποιημένο αποτέλεσμα.

Επισκευές κοσμημάτων, από ειδικά καταρτισμένο προσωπικό

Οι άνθρωποι του NOBLOR δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια, αλλά και λύσεις, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα για κάθε είδους επισκευή, πραγματοποιώντας, ουσιαστικά, κάθε επιθυμία σας.

«Η αληθινή ευγένεια είναι σαν το καθαρό χρυσάφι που δεν σκουριάζει ποτέ», έλεγε ο Victor Hugo – μία φράση που «περιχαράσσει» άριστα τη φιλοσοφία του κοσμηματοπωλείου NOBLOR το οποίο δεν σταματά λεπτό να μας εκπλήσσει με τις καινοτόμες ιδέες του, τη δημιουργικότητά του και την ουσιαστική του ευγένεια προς τα υλικά, τα κοσμήματα και τους πελάτες του.