Η επωνυμία Giovanni είναι από τις πλέον δημοφιλείς στην πόλη της Θεσσαλονίκης   στον χώρο των δερμάτινων ειδών και γυναικείων αξεσουάρ, από την ίδρυσή της το 1980. Δημιουργός της επιχείρησης είναι ο Ιωάννης Αλτιντζόγλου, ο οποίος έπειτα από την ενασχόλησή του με τα υφάσματα και τις χειροποίητες δερμάτινες τσάντες, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο κατάστημα πώλησης τσαντών και αξεσουάρ, υψηλής αισθητικής και ασυναγώνιστης ποιότητας.

Πλέον, η διαχείριση έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς και συγκεκριμένα, στη Φιλιώ Αλτιντζόγλου, η οποία φροντίζει να εξασφαλίζει για τις βιτρίνες και τα ράφια των καταστημάτων τους τις απόλυτες itbags, για εμφανίσει που κλέβουν τις εντυπώσεις.

«Η αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην ποιότητα αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στη διαμόρφωση και την εξέλιξη της επιχείρησης. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία επιλογών στους πελάτες μας και παράλληλα, να βιώνει ο εκάστοτε πελάτης μας μία άριστη αγοραστική εμπειρία. Είμαστε, ουσιαστικά, μία παραδοσιακή επιχείρηση με τσάντες, με πολυετή εμπειρία. Γι΄αυτό και ξέρουμε τι να προτείνουμε, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας», σημειώνει η ίδια.

Μοναδικά σχέδια σε ασυναγώνιστες τιμές

Η έδρα του πρώτου Giovanni Bag Store βρίσκεται επί της Ερμού 44, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2023 προστέθηκε στην επιχείρηση κι ένα νέο, απόλυτα σύγχρονο κατάστημα στην οδό Καρόλου Ντηλ 18. Και τα δύο καταστήματα βρίσκονται εκεί που χτυπά ο παλμός της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και της αγοράς της.

Στα καταστήματα Giovanni θα ανακαλύψετε μία μεγάλη ποικιλία σε γυναικείες και ανδρικές τσάντες για όλα τα στυλ και κάθε στιγμή της ημέρας, πορτοφόλια, βαλίτσες και είδη ταξιδίου, σε πρωτότυπα σχέδια, από γνωστές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μεταξύ άλλων, θα βρείτε τσάντες από τις ελληνικές εταιρείες Verde και Lovely, που είναι, μάλιστα, χειροποίητες με δερμάτινες λεπτομέρειες, αλλά και brands από Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Σουηδία, Γαλλία, όπως Tour Eiffel, Kapten and Son, Cabin Zero, Delsey, Calvin Klein, Cluse.

Στο νέο κατάστημα επί της Καρόλου Ντηλ, θα ανακαλύψετε μία μεγάλη γκάμα casual επιλογών, που αποπνέουν στυλ και φινέτσα, όπως κομψά backpacks, ιδανικά για πρωινές αλλά και απογευματινές εμφανίσεις, αλλά και backpacks για ταξίδια και τσάντες για laptop. Όλα τους τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα δέρματος, ενώ εντάσσονται στη φιλοσοφία του value for money.

Το eshop

Μπορείτε να επισκεφθείτε και το e-shop της επιχείρησης και να ανακαλύψετε τις υπέροχες συλλογές τσαντών με λίγα clicks. Σίγουρα, θα βρείτε την ιδανική για τις ανάγκες σας, δίνοντας στυλ σε κάθε εμφάνισή σας.

Αριθμώντας σήμερα 44 χρόνια επιτυχούς πορείας στην αγορά της Θεσσαλονίκης, τα καταστήματα Giovanni έχουν κατακτήσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού της πόλης και θεωρούνται «εγγύηση» για τσάντες με εξαιρετική ποιότητα υλικών που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά τους στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και θα δείτε πως για την ομάδα της Giovanni η τσάντα δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ, αλλά ένα statement…