Η παράδοση της εταιρείας Kasparian Jewels ξεκινά το μακρινό 1925, όταν ο πατέρας της συζύγου του Καραμπέτ Κασπαριάν, Ζενόπ Τοροσιάν, ίδρυσε το πρώτο του εργαστήριο χρυσοχοΐας στο Διδυμότειχο του Έβρου.
Το πάθος και οι γνώσεις του πέρασαν στον γαμπρό του, Καραμπέτ Κασπαριάν, ο οποίος το 1951 ίδρυσε το δικό του κοσμηματοπωλείο-εργαστήριο χρυσοχοΐας και ωρολογοποιίας στην οδό Μενεξέ, στη Θεσσαλονίκη. Μετά από ακριβώς 22 χρόνια, ο Καραμπέτ Κασπαριάν αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, ένα σπουδαίο επιχειρηματικό βήμα και να μεταφερθεί στον σημαντικότερο εμπορικό δρόμο της εποχής, την οδό Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το 1983 ανέλαβε η τρίτη γενιά, ο γιος του Καραμπέτ Κασπαριάν, διοχετεύοντας την επιχείρηση με νέες καινοτόμες ιδέες, αλλά πάντοτε με σεβασμό στο όραμα του πατέρα του, καταφέρνοντας να την εξελίξει σε μία δυναμική επιχείρηση με συνεχή ανοδική πορεία.

Η νέα εποχή στο κόσμημα Κασπαριάν

Το 2011, εισήλθε στον χώρο του κοσμήματος η τέταρτη γενιά της οικογένειας, η οποία αντιλαμβανόμενη τη συνεχή ανάγκη για εκσυγχρονισμό, ίδρυσε το πρώτο της διαδικτυακό κατάστημα kosmimata-kasparian.grκαταφέρνοντας έτσι να εισέλθει σε όλα τα ελληνικά σπίτια. Το 2019, το eshop της εταιρείας ανανεώθηκε και μετονομάστηκε σε www.kasparianjewels.grενώ παράλληλα η οικογένεια ξεκίνησε να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στο εξωτερικό.

Μετά από 50 σχεδόν χρόνια επιτυχημένης εμπορικής δραστηριότητας στην οδό Βενιζέλου, με λάβαρο πάντα το πάθος του κ. Καραμπέτ για την ποιότητα και τον σεβασμό προς τον πελάτη, η επιχείρηση επεκτάθηκε ανοίγοντας ένα δεύτερο σημείο πώλησης στον σημερινό πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, την οδό Τσιμισκή.
Ένα κοσμηματοπωλείο που ξεχωρίζει με την προσιτότητα στους πελάτες του
Τα κοσμήματα στα καταστήματα Kasparian Jewels χαρακτηρίζονται από ποιότητα αναλλοίωτη στο πέρασμα των ετών. Εδώ θα βρεις συλλογές με διαμάντια και πολύτιμους λίθους με περιορισμένο αριθμό από το κάθε κόσμημα, γεγονός που τα κάνει ξεχωριστά και ιδιαίτερα, όπως ακριβώς και εσύ.

Τα καταστήματα Kasparian Jewels δεν είναι από τα κοσμηματοπωλεία που έχουμε συνηθίσει. Η ζεστασιά και η προσιτότητα στους πελάτες του το κάνει να ξεχωρίζει και να καταφέρνει να γίνει μέρος όχι μόνο των σημαντικών προσωπικών στιγμών μας, αλλά και της καθημερινότητάς μας.

Τα κοσμήματα είναι κατά βάση ευκολοφόρετα, καθημερινά κοσμήματα, με διαμάντια και πολύτιμες/ημιπολύτιμες πέτρες που μπορούμε να τα φοράμε συνέχεια και να τα χαιρόμαστε. Εδώ η φινέτσα και το στυλ μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα, καθώς όπως μας λένε και οι άνθρωποί του, «είναι κρίμα να περιμένουμεμόνο τις επίσημες περιστάσεις για να απολαύσουμε τα κοσμήματά μας».

Από τα bestsellers της επιχείρησης είναιαδιαμφισβήτητα η συλλογή σε διαμάντια, με έμφαση στις ροζέτες, τα δαχτυλίδια με χρωματιστές πέτρες, όπως και τα κολιέ ροζέτες με πέτρες πλούσιας χρωματικής παλέτας.

Μοναδική εξυπηρέτηση

Τα καταστήματα Kasparian Jewels δεν σταματούν ποτέ να καινοτομούν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς οι ιδιοκτήτες τους ξεχωρίζουν όχι μόνο στην κατασκευή κοσμημάτων, αλλά και στον εγκάρδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους. Εκτός από τη ζεστή υποδοχή εντός των καταστημάτων, ο πελάτης αισθάνεται κομμάτι της επιχείρησης καθώς αυτή μπαίνει καθημερινά στη ζωή του μέσω των social media και δη μέσω instagram, όπου γίνονται καθημερινά ραντεβού με βίντεο για πελάτες εκτός και εντός Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας παράλληλα με αυθημερόν παραδόσεις.

Τα καταστήματα Kasparian Jewels έχουν καταφέρει να κάνουν το ποιοτικό κόσμημα κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με μία αξιοθαύμαστη μαεστρία και περίσσιο ταλέντο. Ένα απολύτως σύγχρονο κοσμηματοπωλείο, με κοσμήματα που δεν μπορούμε να αντισταθούμε και που σίγουρα αποτελούν τη «χρυσόσκονη» σε κάθε στιγμή της ζωής μας.