Ρούχα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αισθητικής, κατάρτιση στο styling και βαθιά αγάπη για τη γυναίκα. Έτσι θα περιγράφαμε το Mamoi Style Hub, αν και οι λέξεις δεν είναι αρκετές, καθώς αυτό που προσφέρει ουσιαστικά είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία, γεμάτη συναισθήματα, φαντασία και δημιουργικότητα.

Θα το βρείτε σε έναν από τους πιο stylish δρόμους της Θεσσαλονίκης, επί της Προξένου Κορομηλά στο 42. Σε αυτόν, λοιπόν, τον δρόμο που έχει γράψει και γράφει ακόμη ιστορία στη μόδα της πόλης, το Mamoi Style Hub αποτελεί έναν αναπόσπαστο κρίκο με τη μοναδική του φινέτσα. Ένα κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ που η φιλοσοφία του βασίζεται στην επίτευξη της καλύτερης δυνατής εικόνας της κάθε γυναίκας.

Η «ψυχή» του Mamoi

Η «ψυχή» του Mamoi Style Hub είναι η Αργυρώ Ποντικού, μια γυναίκα γεμάτη πάθος για τη μόδα. Δεν είναι ακόμη μία επιχειρηματίας, αλλά μια ειδικός στον τομέα της, καθώς έχει καταρτιστεί μέσω των σπουδών της στο σχέδιο και το styling.

Από το 2019 κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γυναικών και χτίζοντας μια σχέση καρδιάς μαζί τους. Είναι ο άνθρωπος που θα σταματήσει στον δρόμο μία περιποιημένη γυναίκα και θα της εκφράσει τον θαυμασμό της, γιατί αυτή η αγάπη της για ομορφιά πηγάζει από μέσα της. Είναι πραγματικά απόλαυση να την ακούει κανείς να μιλά για τη μόδα και το styling.

Όπως συνηθίζει να λέει η ίδια, μία ωραία εμφάνιση είναι ικανή να φτιάξει όλη τη διάθεση μίας γυναίκας, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό, γιατί, αν το σκεφτείτε λίγο βαθύτερα, είναι η «μαγεία» στην καθημερινότητά μας.

Μοναδικές elegant επιλογές που προσδίδουν φινέτσα και στυλ
Αποτυπώνοντας, λοιπόν, όλη τη φιλοσοφία της στο Mamoi Style Hub, η Αργυρώ έχει δημιουργήσει ένα κατάστημα όπου δεν προσφέρει μόνο εξαιρετικά ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και μοναδικές συμβουλές και ιδέες αναφορικά στο styling κάθε γυναίκας.

Στον χώρο του καταστήματος, μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες τις καλύτερες επιλογές της εκάστοτε σεζόν, συνδυασμούς που δεν είχατε φανταστεί, με ταυτόχρονη διατήρηση του δικού σας προσωπικού στυλ.

Φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, παντελόνια που αναδεικνύουν τη σιλουέτα, σακάκια που δίνουν έναν πιο masculine chic αέρα διατηρώντας ωστόσο τη γυναικεία αύρα, αξεσουάρ που συμπληρώνουν το κάθε outfit, με τη δική τους elegant πινελιά – όλα τους προσεκτικά επιλεγμένα για εσάς μόνο.

Ποιοτικά υφάσματα, κατάλληλα κοψίματα, στιλάτα χρώματα και σχέδια, υφαίνουν μία εξωτερική εμφάνιση που ξεχειλίζει από φινέτσα και προσδίδουν στοιχεία ακόμη και στην προσωπικότητά μας, που «μιλούν» σε κάθε άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας. Κυρίως, όμως, μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Γιατί η αυτοπεποίθηση δεν είναι συναίσθημα, αλλά επιλογή – ακόμη και αυτή των ρούχων.

Με τη βοήθεια της Αργυρώς και της ομάδας της (των συνεργατών της, όπως λέει η ίδια και έχει κι αυτό τη σημασία του) θα βιώσετε μία πραγματική εμπειρία, γεμάτη θαλπωρή και φιλική προσέγγιση, που θα σας κάνει «ορκισμένους» θαυμαστές του Mamoi Style Hub. Και να είσαστε σίγουρες, πως θα δείτε την γκαρνταρόμπα σας με άλλη ματιά, φρέσκια κομψή και υπεροχή.