Είναι γεγονός ότι η μόδα πρωταγωνιστεί στις ζωές των ανθρώπων και δη των γυναικών. Τα τελευταία χρόνια, η μόδα κινείται με γοργούς κι εναλλασσόμενους ρυθμούς. Οι απαιτήσεις του γυναικείου κοινού γίνονται όλο και μεγαλύτερες και πιο εξεζητημένες σε αντίθεση με ότι ίσχυε παλαιότερα.

Οι γυναίκες, πλέον, μέσω του διαδικτύου και των social media ενημερώνονται συνεχώς και αναζητούν για τη γκαρνταρόμπα τους τα κομμάτια εκείνα που θα τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Η απαιτητική καθημερινότητα θέλει μοντέρνα και άνετα ρούχα, που να αναδεικνύουν την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας και να συμβαδίζουν με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η μπουτίκ Mar-Ni στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πιο in-fashion περιοχή της πόλης, στον αγαπημένο εμπορικό δρόμο της Μητροπολίτου Ιωσήφ, ανταποκρίνεται σε όλα τα παραπάνω ζητούμενα και σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις της κομψής γυναίκας.

Με Ιταλικό αέρα

Το όνομα Mar-Ni είναι συνώνυμο της Ιταλικής μόδας και φινέτσας. Η ιδιοκτήτρια του, Άννα Νταμπίζα, ταξιδεύει στην Ιταλία για περισσότερα από 20 χρόνια, που ασχολείται με τον χώρο.

Όλα τα κομμάτια, που θα βρεις εδώ, είναι προσωπικές της επιλογές. Ρούχα και τσάντες από Ιταλικούς οίκους, που ξεχωρίζουν για το στιλ και την ποιότητά τους.

Η Άννα επισκέπτεται τη γειτονική χώρα κάθε δύο μήνες, προκειμένου να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας, αλλά και να προμηθεύεται πάντα την τελευταία λέξη της μόδας.
Έτσι, είσαι σίγουρη ότι εδώ θα βρεις τα πιο φινετσάτα ρούχα και αξεσουάρ, απευθείας από την Ιταλία!

Προσωπικό styling

Στην μπουτίκ Mar-Ni, εκτός από τα υπέροχα ρούχα και τις τσάντες, απολαμβάνεις και προσωποποιημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η ίδια η Άννα θα επιμεληθεί το στιλ σου, προτείνοντάς σου κομμάτια που θα αναδείξουν την εμφάνιση και την προσωπικότητά σου. Μπορείς ακόμα και να την επισκεφτείς με κάποια δικά σου κομμάτια και να στα ταιριάξει ιδανικά με καινούργια, δημιουργώντας μοναδικά σύνολα. Με λίγα λόγια, μπορείς να έχεις την προσωπική σου στιλίστρια!

Στην μπουτίκ Mar-Ni η μόδα και η φινέτσα πρωταγωνιστούν.

Το σίγουρο είναι ότι εδώ θα δημιουργήσεις Instagramικές εμφανίσεις για πολλά like!