Το Stefano Mario είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των ανδρικών αξεσουάρ από το 1983. Ο πατέρας της οικογένειας, κος Γρηγοριάδης, με έμφυτη έφεση στο αντικείμενο, ξεκίνησε να εισάγει και να κατασκευάζει γραβάτες, ενώ ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο, στη συλλογή του πρόσθεσε με τον καιρό ζώνες και άλλα ανδρικά αξεσουάρ.
Έπειτα από αρκετά χρόνια πείρας στο χώρο, άνοιξε το πρώτο γραβατοποιείο – κατάστημα στην οδό Βαλαωρίτου 37. Πρόκειται για έναν χώρο με ρετρό στοιχεία και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ή αλλιώς μια ξεχωριστή μπουτίκ ανδρικών αξεσουάρ ένδυσης.

Rebranding

Στα μέσα της δεκαετίας του ‘90για πρώτη φορά έγινε η αλλαγή του brand name. Πλέον τα προϊόντα άρχισαν να διατίθενται στην αγορά με την επωνυμία Stefano Mario ενώ χαρακτηριστικό στοιχείο στο λογότυπο είναι και η ημερομηνία σταθμός για την εταιρία το 1983.

Μετά από σχεδόν 40 χρόνια άκρως επιτυχημένης πορείας, κρατώντας το ύφος και την ποιότητα, αλλά έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη, οι πόρτες του Stefano Mario συνεχίζουν να είναι ανοιχτές για όσους ψάχνουν τα ιδανικά ανδρικά αξεσουάρ για να ολοκληρώσουν το ντύσιμό τους.

Η εξέλιξη της επιχείρησης

Το 2006 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα Stefano Mario στην οδό Σολωμού 3, επεκτείνοντας τη δυναμική της επιχείρησης.
Από το 2014 αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες της αγοράς αλλά και την εξέλιξη της τεχνολογίας η εταιρία απέκτησε το ηλεκτρονικό της κατάστημα, stefanomario.com, περνώντας πλέον σε μία άλλη εποχή, γεμάτη νέες δυνατότητες.
Αξίζει να σημειωθεί πως τη «νέα εποχή» της εταιρείας την έχουν επιμεληθεί οι γιοι της οικογένειας, Στέφανος και Δημήτρης Γρηγοριάδης, βάζοντας τις δικές τους σύγχρονες και καινοτόμες πινελιές, εξελίσσοντας την οικογενειακή επιχείρηση σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της αγοράς του ανδρικού αξεσουάρ.

Η γραβάτα στο επίκεντρο

Η γραβάτα αποτελεί το προϊόν που χαρακτηρίζει το Stefano Mario, καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία και ξεχωριστά σχέδια για κάθε προτίμηση. Παράλληλα, έχει διαμορφώσει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε γούστο που ανανεώνεται κάθε σεζόν.

Στα καταστήματα Stefano Mario επίσης θα βρεις ολοκληρωμένες συλλογές από ανδρικές δερμάτινες ζώνες, φουλάρια / κασκόλ, μανικετόκουμπα, τιράντες, κλιπ γραβάτας, ανδρικά κοσμήματα, μαγιό κ.ά..

Δίκτυο χονδρικής πώλησης

Τέλος, το team του Stefano Mario έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο χονδρικής πώλησης, με επιλεγμένους συνεργάτες ανά την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουν ειδικές παραγγελίες εταιρειών, ξενοδοχείων, ομάδων, οργανισμών κ.α., προσαρμόζοντας τα προϊόντα τους στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη τους.

Μότο του Stefano Mario είναι το «we fit on your outfit», ωστόσο εμείς θα σου πούμε πως όχι μόνο «χωρά» στην εμφάνισή μας, αλλά αποτελεί και αναπόσπαστο κομμάτι της. Άλλωστε, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και οι λεπτομέρειες στο στυλ μας είναι χωρίς αμφιβολία τα αξεσουάρ μας.

Το Stefano Mario αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους για τα ανδρικά αξεσουάρ για περίπου 40 χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης, απογειώνοντας το στυλ των πελατών του, ενώ δεν σταματά στιγμή να καινοτομεί με τις εξαιρετικές του ποιότητες και τα μοναδικά του σχέδια. Χωρίς αμφιβολία, ένας «σταθμός» στο ανδρικό στυλ.