Το MonAsty βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης κοντά στα αξιοθέατα και τη ζωντανή ζωή της πόλης. Με 100 δωμάτια -5 εκ των οποίων με εξωτερικό jacuzzi, όλα εμπνευσμένα από τη βυζαντινή εποχή που έρχεται στο σήμερα, προσφέρει τη δύναμη της άνεσης, της ομορφιάς και τις έντονες αξίες της ελληνικής φιλοξενίας.

Στο χώρο του «MonAsty Hotel Thessaloniki», πέρα από τη διαμονή σας, μπορείτε να απολαύσετε ένα μοναδικό γαστρονομικό συνδυασμό αστικών ελληνικών και μοναστηριακών συνταγών με μοντέρνα πινελιά. Γεύσεις εμπνευσμένες από τον βραβευμένο σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη και την επιμέλεια του σεφ Κωνσταντίνου Μποβιάτση. Από το Botargo μέχρι και το Samite Gastro Bar.

Ακόμα, στο «MonAsty Hotel Thessaloniki» μπορείτε να πραγματοποιήσετε εταιρικά meetings & business συνέδρια καθώς διαθέτει δύο εκλεπτυσμένους χώρους που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματικών σας συναντήσεων και συνεδρίων και αποτελούν τον ιδανικό εταιρικό προορισμό στην καρδιά της πόλης.

Το γυμναστήριο MonAsty, πλήρως εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και με μια ζωντανή, εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βιώσουν βαθιά ευεξία με απόλυτη άνεση.

Το νέο design hotel από τη Marriott International, παρουσιάζει μια ακαταμάχητη ένωση εξαιρετικών καταλυμάτων, γαστρονομικών αντιλήψεων και μοναδικών εμπειριών.