Η οικογένεια των COLORS έχει τρία μοναδικά παιδιά με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Στο COLORS Rooms & Apartments αρέσει η άνεση, είναι boho και cool. Έχει από 15 θεματοποιημένα διαμερίσματα και είναι το πρώτο aparthotel της Θεσσαλονίκης.

Στο COLORS Central αρέσει η κοσμική ζωή, το κέντρο της πόλης, τα ψώνια και οι βόλτες.

Στο COLORS Urban Hotel αρέσει η τεχνολογία, το glamour, η πρωτοπορία και φυσικά η ιστορική οδός Τσιμισκή, με τον δυνατότερο παλμό της πόλης.

Τα COLORS είναι αληθινά, πολυταξιδευμένα, φιλόξενα, ζεστά και έξυπνα! Όταν πας σπίτι τους σε κάνουν να νιώθεις σαν να είσαι στο δικό σου σπίτι. Όταν επισκέπτεσαι τη γειτονιά τους, σου την μαθαίνουν τόσο καλά που αισθάνεσαι ότι είναι η δική σου γειτονιά. Δεν βαριέσαι όπως στα άλλα δωμάτια, γιατί στο δωμάτιό τους έχει τα πάντα, γιατί όλα τα δωμάτια είναι διαφορετικά και πολύχρωμα, γιατί κοιμάσαι φοβερά και ζεις φοβερά.

Οι φήμες λένε πως στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν ταξιδιώτες που απολαμβάνουν extra παροχές σε καλύτερες τιμές. Και οι φήμες επαληθεύονται με δωρεάν cocktails στο Garden Bar μαζί με επισκέψεις στο Massage και γεύματα στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.

Το όνομα των ταξιδιωτών; COLORISTAS.

Γιατί αν μείνεις στα σπίτια των COLORS, έχεις τα πάντα: μεγάλα, φωτεινά, μοντέρνα επιπλωμένα δωμάτια, προσωπικό ζεστό και φιλικό, ανατομικά κρεβάτια, δωρεάν WiFi παντού, ηχομόνωση, άνετα γραφεία, μεγάλες τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, το σκυλάκι σου για παρέα και φυσικά χαμόγελα παντού.

Τα COLORS είναι καλλιεργημένα και οικολογικά. Επιπλέον τρελαίνονται να σε κάνουν να νιώθεις σαν φίλος και όχι σαν ξένος, σαν ταξιδιώτης και όχι σαν τουρίστας.